Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak očekávání sice nebylo zrovna moc velké, ale už jsem měl tu čest vidět několik shortů od tohoto režiséra, tak jsem pevně věřil, že se dočkám alespoň průměrné podívané. No a tu jsem nakonec dostal. Zklamání? Příběh jako takový celkem ušel (sice nic extra), některé epizody se docela vydařily, jiné byly slabší, ale to už u podobných minisérií bývá železným zvykem. Judit Bárdos byla jasně tím nejlepším (no spíš nejpěknějším), co nám zde bylo nabídnuto. Občas jsem se u toho i zasmál, občas nudil, nechybělo několik zajímavých dramatických pasáží, ale co mě opravdu hodně zklamalo (no spíš pořádně nasralo) byl samotný KONEC. Nedotažené nic – naprostá zbytečnost a humus. Jinak ovšem průměrná záležitost, která si zaslouží průměrné ohodnocení… ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Báječný námět je bohužel rozpliznutý do nevhodného formátu, kdy je z každé epizody podstatná asi tak třetina stopáže. Fehu dokáže slušně navodit klaustrofobickou atmosféru a v některých momentech člověka až zamrazí, herci jsou správně přirození (škoda nevyužité Judit), ale co je to platné, když konec všechno zazdil (doslova). ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ale jo, atmosféru to má místy vážně hutnou a depresivní a když si člověk vezme, že je to "jen" internetový seriál televize, která produkuje standardně plky o ničem ve studiu nebo reportážní pořady, tak je to celkem slušné. Doufám v druhou sérii, neb mne závěr, pravda, vůbec neuspokojil a myslím si, že tenhle seriál má potenciál; ideálně kdyby postava Vojtěcha Johaníka aka českého Caseyho Afflecka coby otřesného herce zemřela... 70% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Na Česko příjemné překvapení - scénárista umí napsat zajímavé prostředí (lichváři, pěstírna drog, zápletka s kauzou Grow Shopu), postavy a situace. S těmi možnostmi finále, co postupně rozehrává, je pak vysloveně zbabělost zakončit seriál tak, jak jak to udělal, když už má člověk nějaký vztah k postavám. Nebylo by špatné udělat z toho celovečerní film (pro VOD nebo TV) s opravdovým závěrem - nebo možná jich i natočit víc, pokud se nemohl rozhodnout, co vybrat. :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mě nezajímá, že nechtěj poslouchat šikmý držky." Podzemní sólo pro fašistu, smažku a tři vietnamské "kluky" by nebylo špatné, kdyby bylo vcelku a mělo nějaký konec. To dietní dávkování epizod mě totiž celkem otravovalo, vietnamština s titulky taky není moje miska rýže a ještě víc mě štvalo, že se aktuální neotřelé téma nepodařilo naservírovat zajímavěji. Takže hvězdy jsou za padoucha Šemberu a krásnou Rebeku, kteří mě bavili v každém záběru, ale to ostatní byla jen po soustech podávaná depresivní nuda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama