Too Old to Die Young
Nicolas Winding RefnKamera:
Darius KhondjiHudba:
Cliff MartinezHrají:
Miles Teller, William Baldwin, Nell Tiger Free, John Hawkes, Jena Malone, Babs Olusanmokun, Hart Bochner, Chris Coppola, Joanna Cassidy, Callan Mulvey, Cristina Rodlo, Manuel Uriza, Gabriela Quezada (více)VOD (1)
Je viac ako isté že tu išlo o vrchol. K tomuto to spelo. Ale nie je to vôbec šokujúce až na jednu vraždu a celé sa to nesie v ešte pomalšom duchu než by sa patrilo. Refna poznám len ako režisér filmov Made in USA. Ta jeho forma mi niekde sedí a niekde vôbec. V tomto konkrétnom diely nesadla. ()
Mohl to být skvělý epilog, kdyby to Refn nenatahoval dalšíma 2 úplně zbytečnýma epizodama o hovně. Prolog epizody je parafrází Kubricka, což je jen důkaz, kam až Refnovi za ty roky stouplo ego. Pak tu máme nečekaný zvrat na pláži i s neočekávaným koncem v podobě porcování mačetou, a předchází tomu honitba a masáž prostaty rukojetí biče. Velmi dekadentní díl skládáčky, který měl být závěrem. ()
Sheriff’s PD divadlo, plážová poprava, nácky do koulí, bičem do zadku a závěrečná sekaná - teď definitivně vím, že to stálo za to celý sledovat. ♪♫ ()
Good old Refn. Tady se mělo končit. ()
Fakt do toho Refn ke konci slape. Pridal na nasili, mrtvolach i zvrhlosti. Co si nechava na posledni dve epizody? ()
Photo © Amazon Studios