Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Upřímně, smála jsem se od začátku do konce (a ještě teď se směju) - čekala jsem od toho spoustu věcí, ale že to vlastně bude parodie, a to setsakramentsky povedená, to opravdu ne :D Dala bych hvězdičky 4, ale tu pátou si animátoři rozhodně vysloužili za ty obličeje, co Nigtwing a Batman celou dobu dělali (a za tu tichou konverzaci v autě :D). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to na mě neudělalo takový dojem jako ostatní DC animáky. Celé to působí jako taková odlehčená groteska (taky je to takové duchovní pokračování stejně odlehčených starých filmů a animáků) s horší animací než třeba JL Dark. Na druhou stranu Kevin Controy vždycky potěší a sexy Harley Quinn s hlasem Melissy Rauch? Netřeba mluvit. Člověk by řekl, že je mnohem víc cílenější na děti, nebýt jedné peprnější scény. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príjemná light variácia na klasickú Animated Series, ktorej vadou je vlastne len trápna prdiaca scéna a následná pasáž v bare. Inak je to priamočiara atmosférická jednohubka ako z čias pred refreshom so Superman: Doomsday. Vizuál je krásny, dabing presný, hlášky skvelé a príbeh je príjemne over-the top. Určite lepšie ako väčšina ultra-vážne sa tváriach akčných DCUAO filmov z posledných rokov. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se přiznaná skoro-až-parodie vyhnula tuctovému, trapnému příběhu – "zelení" superpadouši chtějí smrtelným virem vyhladit veškerou faunu, muhahaha! Zábavně pošahaná Harley Quinn, která pro sexuální narážky či kanálové vtípky nechodila daleko, se totiž v týmu s Batmanem a Nightwingem (s tím se rovnou hned vyspala) neztratila a pěkně rozproudila. Ovšem i kvůli slabé animaci (byť ve stylovém, "cartoonovém" designu Bruce Timma) jsem se celkově spíše nudil. 5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som celkom sklamaný. Keď som videl tie známe mena tvorcov, tak som sa najskôr potešil, ale potom som rýchlo vytriezvel. Batman a Nightwing fajn, ale ta Harley Quinn mi tam moc nepasovala. Nie v tejto polohe. Úvod mi prišiel zaujímavý a aj záver, ale inak ma prostredná časť nebavila. Škoda. DC malo voľakedy namakané animáky, ale tento je ďalší z nich čo ma nebavil. A inak, skôr by som to premenoval na Nighwing a Harley Quinn ;) . P.S.: za titulkami vás čakajú dve scény. 65% - 3* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Po úspěchu filmu Batman vs. Joker (2016) bylo rozhodnuto, že bude tento snímek uveden v kinech. Projekce se ovšem konaly v limitovaném počtu kin a probíhaly pouze jednu noc. Dle serveru The Numbers film vydělal 39 091 amerických dolarů, stránka Box Office Mojo však uvádí částku 6 448 dolarů. (fiLLthe3DD)
  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)
  • Melissa Rauch převzala dabování Harley Quinn, protože původní dabérka Arleen Sorkin odešla do dabérského důchodu. (Puxina)

Reklama

Reklama