Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Že by překvápko roku? Na první pohled Fighting with my family působilo jako Indie festivalovka, na kterou si nikdo po týdnu nevzpomene, ale nečekaně velmi pozitivní recenze a nasazení do kin filmu výrazně prospělo a já odcházel z kina velmi spokojen. Florence Pugh, která minulý rok nakopla kariéru Outlaw Kingem je naprosto excelentní a její kariéra vstoupá rapidně viz. nadcházející Midsommar a Little Women. Film se zaobírá poměrně neotřelou látkou Wrestlingu a pojednává o sociálně slabší rodině, která nic jiného než wrestling nemá a neumí, vše se změní když syn s dcerou jsou pozváni na cásting WWE. První třetině se daří suchý britský černý humor s velmi údernými hláškami, poté je film spíše sportovním dramatem, přesto velmi silným, dojímavým a zábavným. Vince Vaughn v roli trenéra správně přísný a musím říct, že progress Vaughna z průměrného komika ve velmi solidního herce byl velmi neočekávaný, ale už v Hacksaw Ridge zahrál kapitána perfektně, v Cell Block 99 byl jeho přerod nejúdernější a uvidíme, co předvede v Dragged Across Concrete. Potěší The Rock v menší roli a v krátkých záběrech se zde mihnou i Wrestlingové legendy, Při finále ukápla i slza, takže spokojenost. "Dick me dead, Bury me alive! " 80% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Musím smeknout před panem Merchantem, jak důstojně a zároveň vtipně se dokázal vypořádat s životopisem asi nejznámější wrestlerky a vůbec s wrestlingem jako celkem. Opravdu film má všechny aspekty, které by i "vážný" sportovní/životopisný film měl mít a to včetně jakýchsi povinných klišé o vzestupu/pádu a přitom je od samého začátku do konce velmi příjemně nadsazený a upřímně vtipný. Taková kombinace, resp. takhle vydařená kombinace prvků v jednom filmu je velmi vzácná a nemyslím si, že existuje jasný návod, jak ji lze dosáhnout. Na to je třeba opravdový talent a ten Stephen Merchant ukázal, že má. Většina diváků bude nejspíš na tento film pohlížet jako na nějaké béčko, okrajovou jednohubku, ale podle mě je to v podstatě lepší snímek než třeba životopisný (byť na první pohled žánrově zcela odlišný) Ray a podobné někdy až trapné tahače Oscarů a slz. 8/10 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sportovní dojárna v tom nejlepším smyslu - má humor, charisma a velký srdce, baví svojí britskou rodinkou a prostředím britskýho zapadákova. A dokonce (si myslím) řadě lidí zprostředkuje i jinačí perspektivu na celý svět americkýho wrestlingu, než jen jako zbytečný šaškárny pro smích, nás tady v Evropě k nepochopení... Rockova minirole sebe sama skvělá, další plus bod za Vince a rozhodně za Frosta. Světe div se, dobrý film. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Paige pri svojom debute vyhrala Divas titul WWE vo veku 21 rokov, čím sa stala vôbec najmladšou držiteľkou tohto titulu vôbec. (GTS_PUNK)
  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno