Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (161)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale mně to přišlo naprosto bez nápadu, bez vtipu. Jako neurazí to, ale je to naprosto o ničem a divné- děj nudný, křečovitý, postavy nepropracované...To, že Reese vypadá maximálně na třicet a ne na čtyřicet tomu vlastně vůbec nepomůže a návrat exmanžela je tady zcela mimo. Jediné plus je to, že to není ani násilné ani perverzní. Co chtěl říct autor koncem, jsem vlastně vůbec nepochopil, šlo to úplně mimo mě - prostě taková velká, šťastná (skoro) rodina...40% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Z Reese je parádní maličká milfka. Ta její dosavadní roztomilost kterou prodávala v některých rolích, se krásně vybarvila. Jinak komedie nekomedie, nějakou bujarou zábavu nečekejte, je to spíš takové mile příjemné . Dobrý casting i dětských rolí, a i ty kluci dobrý, kromě toho hezouna, ten nic moc. Ale zápletka s trojicí scenáristů a herce je dost nesmyslná a nelogické rozhovory fungují spíš jako vata. ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Na komédiu málo vtipné, žiaden bláznivý úlet, pri ktorom sa s nadhľadom rehocete. Na drámu zas prihlúpa myšlienka. Je tu matka s dcérami, exmanžel, traja mladíci, ktorí sa jej postarajú o pokazenú skrinku, webovú stránku, zavezú dieťa do školy a v noci vyprášia matku, kde je pointa? Reese je výborná herečka, ale film ani jej talent ani pekný vzhľad neutiahol. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Tak som sa odhodlal na sladkú kravinu, keďže Reese mám celkom rád. Ale toto nebol film ani pre dospelých, ani pre deti, asi pre nikoho. Tak priblblý scénar je naozaj na pohľadanie. Ako sa mohla Witherspoonka dať na to nahovoriť, alebo asi biologické hodiny tikajú tik tak a veľa na výber už do budúcna nebude... ber alebo neber.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hallie Meyers-Shyer dokázala do svojho filmu pritiahnuť veru kvalitných hercov, no keď je raz scenár podpriemerný, tak to už je ťažko zachrániť. Ten scenár s bezduchou zápletkou zosobnenou trojicou sebavedomých a excentrických mládencov veru nemal moc predpokladov na úspech. Neviem ako vám, ale mne išli parádne na nervy, no predovšetkým prehnane ambiciózny Harry, ktorý bol presne takým typom človeka, akých jednoducho nemusím. Tí ostatní dvaja (George a Teddy) boli ešte ako tak znesiteľní. Tak či tak, najsympatickejšou postavou celého filmu bol Austen. No film ako taký ma v podstate ničím extra nezaujal. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama