Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po pravde, ani me moc nenapada, co k tomu napsat, proste ve vsech smerech prumernej animak. Trailery slibovaly zabavnou jizdu a ta se nakonec ve vysledku nekona, vetsina foru totiz uz byla provarena prave v traileru. Prislo mi, ze tvurci taky kolikrat nevedeli, jak dej dal posunout, tak sem nacpali nekolik veskrze mimo hudebnich cisel. Ale jinak to zas takova tragedie neni, po lehce nudnym uvodu se to precejen krapet rozjede, postavy jsou sympataci, hudba v pohode, animace taky zadnej prusvih a skounkout se to v pohode da, jen je to proste i na animak az prilis infantilni a daleko min zabavny, nez to mohlo bejt. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně na sílu tlačený projekt, na kterém je vidět jednoznačná snaha přivést za každou cenu do kin animák, který diváci přece zaručeně musejí vidět. Diváci myšleno pochopitelně děti v doprovodu rodičů. Člověk nemusí být matematický génius, aby si dokázal dobře spočítat, že právě proto animáky sklízí v kinech často takový komerční úspěch. Přiznám se že u Yetiho dospělák sice netrpí, ale také nedostává kvalitu, která je obsažena například v sérii Toy Story. Máme zde Himaláje a v těch žijí Jetiové, máme zde městečko pod nimi a v něm žijí lidé. Jedni většinou netuší o existenci druhých a všem to nějakou dobu vyhovuje. Samozřejmě se to celé zamotá a ... Prostě zazvonil konec a pohádky je konec. Dosti průměrný animák, který strčí do kapsy i nedávné Čapí dobrodružství od téhož studia. 50% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Normálně jsem po fakt dlouhé době novodobým animákem tak znuděn, že se mi k němu ani nechce nikterak smysluplně vyjadřovat. Tenhle filmový Yetti je prostě mylným krokem vedle, jehož totálně zadupávají do země příšerné zpívané pasáže, kterým nejde ani porozumět, natož aby celkovému dojmu ze zážitku nijak nepřekážely. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný animák, který není dějově nijak originální a revoluční ale je plný vtipných nápadů, postav a dialogů. Osobně musím říct, že tato 3D animace mě nijak moc nezaujala ale taky nezklamala, je to prostě klasika. Celkově musím říct že jsem se bavil ale na opětovné sledování to nevidím. Doporučuju 7/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý animovaný film v roku 2019 prekvapil. Yeti a snezne prostredie bolo rozmanité a pôsobivé aj keď mám už svoje detské roky za sebou, tak ma film bavil a musím povedať že na niektoré animáky by sa aj možno oplatilo vidieť na velkom plátne. Určite by to malo svoj efekt. Piadinožka zabodovala už len za svoj netypický názov. 4* ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama