Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden známý vezme Rachel do domu, kde má každý nějaký zvláštní talent. Dick a Kory se vydají po tajemné stopě. (Netflix)

Recenze (10)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, začala jsem sledovat Doom Patrol jako první. Takže pro mě to bylo trochu zvláštní. Ale beru to jako takový začátek team up a představení postav spin-offu. Jasně, pár věcí je podstatně jiných, ale to není důležité, sledovat správně pořadí, tak to neřeším. Ale jsem ráda, že na postavách zapracovali. Jinak by Room Patrol nebyla taková pecka. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně žádné flashbacky! Po minulé epizodě jsem se obával, aby se vzpomínky na Robinovu minulost nestaly tradicí. A jsem opravdu rád, že tomu tak není. Ve čtvrté epizodě Titans se zase ale nedočkáme příliš té superhrdinské akce. To není přímo špatně. Jen je díky tomu epizoda pomalejší. Dozvídáme se tu něco o Beast Boyovi, o kterém jsme zatím z celé čtveřice věděli nejméně. Jedná se celkově o poměrně dost důležitou epizodu, která nám dá konečně celý tým dohromady, takže za mě spokojenost. Teď už jen čekat na další epizodu, kde snad konečně uvidíme, jak to celé dohromady bude fungovat. ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no..vyzeralo to slubne..ale...ale...robina som nikdy nemusel..no tu vyzerá celkom fajn,čiernoočko je ok,-zaujímavá..a pekná.:)-začalo to dosť dobre-temne..ešte aj tá čierna ružovláska by ušla...ale ten zelený tiger to sťahuje extrémne dole..radšej menej ako to zhovadiť množstvom postáv ale odfláknutých-zbytočných...ako dejovo tak vyzuálne-tiger:hrozná grafika...to si mohli radšej odpustiť ked to nevedia urobiť lepšie!!...uvidíme dalej . ()

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budovanie priateľského vzťahu medzi Garfieldom a Rachel bolo fakt hrozne. Chvíľka konverzácie a zachviľku sú z nich najlepší priatelia. Scenáristi asi nevedia ako vyvíjať tieto charaktere. Dostali sme krátky flashback o Garfieldovej minulosti, ale to je asi všetko. Efekty boli tak ako vždy zle. Tento diel slúžil viac menej ako predstavenie tímu Doom Patrol. Členovia toho tímu sú zaujímavejší než náš hlavný tím (Teen Titans). Príde mi dosť vtipne ako Kori kritizovala Dicka, kvôli tomu aký je násilný, zatiaľčo ona upaľuje ľudí zaživa. Dokonca nemá ohľadom toho žiadny pocit viny. Finále bolo dosť priemerné. 50% ()

Reklama

Reklama