Reklama

Reklama

Psychiatr - Anděl temnot

(série)
  • USA Angel of Darkness
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potešila vzájomná interakcia medzi postavami, rozvoj ich vzťahov, druhá séria priniesla rovnako zaujímavý príbeh avšak príliš sa v nej do popredia dostával feminizmus a politická korektnosť ktorá zatienila inak dobrú dobovú atmosféru príbehu. Najväčším sklamaním však asi bol fakt že si doktor Kreizler v záverečnej epizóde ani len nespomenul na osud svojho zverenca, ktorý sa neúspešne pokúsil napodobniť veľkého Houdiniho. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako ako prvá séria, aj tá druhá je obsahovo zameraná na dolapenie sériového “vraha”, tento krát malých batoľat. Atmosféra mesta spolu s kulisami, je opätovne, ako v prvotine - solídna, príbeh dostatočne tajomný, akurát že ten kľúčový faktor “temnoty” mi neprišiel tak výrazný, ako by mal. Tu sa viac tliacha hubou, než buduje citová zložka, ktorá by mala vyvolať napätie z príbehu, no stále sa jedná o žánrový, seriálový nadpriemer. Tohto “psychiatra” možno rozdeliť na dve dejové polovice. Prvá odkrýva identitu, druhá hľadá príčinu. Obe majú svoje klady aj zápory, je len na Vás, ktorá Vás zaujme viac. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád byla zábava to sledovat, ale nějak mi přišlo, že zapomněli, že to je detektivka. --- Beru zpátky, byla to zábava, tečka. Zpětně hodně oceňuji, že v rámci tří hlavních postav oproti první sérii přeskočila role "hlavní hlavní postavy" na někoho jiného a že je celý příběh pojatý trochu jiným způsobem než jenom pátrání, odhalení, chycení. A co si budeme povídat, u úplně poslední scény jsem se rozbrečela. Dakota Fanning a její postava rules. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušná první půlka, vydatně příšerná ta druhá. Angel of Darkness to valí striktně podle Carrovo předlohy a to je zle. Protože zatímco čtvrtá epizoda odhaluje a twistuje jak o závod, další čtyři jen bezduše přežvykujou ukončenej děj. A mrzí mě to. Dakota je totiž fantasticky jiná hlavní hrdinka. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevadil by mi ani tak hodně velký odklon od předlohy, ze které zbyly jen postavy a základní zápletka, kdyby druhá polovina série nebyla tak nudná. Pátrání po únoskyni dětí jaksi ustupuje do pozadí a namísto profilování pachatele, sbírání důkazů a strhujícího soudního procesu na venkově je tu plno zbytečných dějových linek, které prostě nebaví. Vizuálně a herecky opět super, ale děj nijak netáhne. Doporučuju si přečíst knížku. ()

Galerie (346)

Reklama

Reklama