Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsej pauze som siahol po tretej serii. Uz prva epizoda ma svojim hlupym scenarom a premisami postav takmer presvedcila nesledovat dalej. Ale zvedavy vidiet dalsie Profesorove "genialne" myslienkove pochody som sa s obcasnym rychloposuvom dostal az k poslednej - tentoraz prekvapivo vydarenej casti. Ta je na zasluzene stvorhviezdie. Tie predtym su zial tak derave a doslova hlupe, ze to bolo otravne, ale obcas i zabavne. Berlina nahradil Palermo, a hoci nemal taku "osobnost" ako prvy spominany, mal cosi "do seba". Ako celok vsak slabe ako caj. Prekvapuje ma ten "hajp" pri tomto seriali. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

Reklama

elpidio 

všechny recenze uživatele

Třetí série bohužel nedosahuje takových kvalit jako předchozí dvě. I přes to jde stále o dobrou akční podívanou, kde se občas musí prominout jasná předvídatelnost děje či úplné nesmysly (lokátor GPS fungující přes satelity na fretce hluboko pod zemí a pod.). Taky nám zde v zájmu politické korektnosti přibylo pár homosexuálů a nechybí i silná žena ve vedení Nezbývá než doufat, že čtvrtá série nebude úplnou parodií sebe sama a Profesora nenahradí černá lesba. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El Magnificco Professore je opäť o krok pred políciou, tej velí neschopný muž kým konečne nezačne vyšetrovať silná tehotná žena, bolo povinné LGBT bum bum bac do análu, vypočujeme si plejádu nadávok na Srbov a Vychodnú Európu, španielske zlato je vykúpené v americkej krvi, množstvo narážok je aj na sexizmus a patriarchát a spomenie sa aj najväčšie zlo sveta Putin, ktorý posiela v terajšom čase krízy pomoc celému svetu v rovnakom čase ako veľká solidárna Európska únia odmieta Taliansku pomôcť odpustenim časti dlhu. Politický podtext v celej serii je ešte vyraznejší ako tomu bolo v prvých dvoch a to ja zo zasady hodnotím podstatne prísnejšie ako bežné filmy, ktoré potom na politickú korektnosť nedoplacajú aspoň čo sa tyka dojmu ktorý urobia na mňa. A čo sa tyka tej emancipácie a feminizmu, už ma ani nenapadne uvoľniť miesto či podržať dvere osobe ženskeho pohlavia mladšej generácie. Veď sú rovnako silné ako muži, tak to je vtláčane do hláv ľuďom po celom svete a mužovi by som predsa miesto neuvoľnil. Pochopiteľne starším ženám áno, tie vôbec neriešia nejakú rodovú rovnosť, oni vedia že toľko lásky a toĺko bolesti ktorú vytrpia kvôli svojim deťom by nevydržal a nebol schopný dať žiaden muž a práve preto sú výnimočné. A femme fatale mladej generacie, budeme Vás brať ako chlapov. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • V sérii si v pár epizodách malou roli mnicha jménem João zahrál známý fotbalista Neymar. Avšak v době, kdy na Netflixu vycházela třetí série, byl Neymar obviněn ze znásilnění. Z toho důvodu se tvůrci rozhodli scény s ním vystříhat. Znovu byly do seriálu přidány potom, co se případ odložil pro nedostatek důkazů. Z toho důvodu viděla první vlna diváků verzi bez Neymara. (Baltazzar)
  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)
  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)

Reklama

Reklama