Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsej pauze som siahol po tretej serii. Uz prva epizoda ma svojim hlupym scenarom a premisami postav takmer presvedcila nesledovat dalej. Ale zvedavy vidiet dalsie Profesorove "genialne" myslienkove pochody som sa s obcasnym rychloposuvom dostal az k poslednej - tentoraz prekvapivo vydarenej casti. Ta je na zasluzene stvorhviezdie. Tie predtym su zial tak derave a doslova hlupe, ze to bolo otravne, ale obcas i zabavne. Berlina nahradil Palermo, a hoci nemal taku "osobnost" ako prvy spominany, mal cosi "do seba". Ako celok vsak slabe ako caj. Prekvapuje ma ten "hajp" pri tomto seriali. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První čtyři díly slabý a až otravný odvar předchozích dvou parádních sérií. Sice se vrací téměř všichni staří známí včetně mrtvého Berlina a je víc zapojena veřejnost, ta je ale zredukována jen na statující dav a postavy řeší celkem pitomosti. Navíc nové loupeži chybí chytrý výchozí nápad jako tomu bylo minule, kdy hrdinové v tiskárně peněz peníze nekradli, ale sami si je tiskli. Byť potápění se do zatopeného trezoru je dost sexy a zatím zdaleka to nejlepší, co v téhle sérii autory napadlo. A sere mě, jak jsou teď Profesor s Raquel z každého zvratu totálně vyplesklí. Celkově tomu chybí drajv a působí to dojmem, že tvůrci už podruhé neměli o čem vyprávět. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu asi nejsilnější série. Pro mnoho lidí vaření z vody, pro další smrtelníky další nášup něčeho, co se ukázalo dost jako originální. Dokonce mi přišlo, že v rámci toho, že tvůrci chtěli všechno prohodit do jedné série, tak vše bylo svižnější a logičtější, takže jste rovnou věděli, co vás čeká a co čekat o postav. A zároveň to bylo chytré a dobře udělané. Takovéto vychytávky já rád. Lehce se nám vrátí i Berlín a pokud vám chybí v bance, tak ho zcela s přehledem nahrazuje nový kamarád Palermo. To, co začalo jako nicotné a tuctové pokračování dobrého seriálu se ukázalo jako velmi dobré pokračování. Opět se to neobejde bez nějaké feministické propagace, která jako vždy působí dutě a suše. Plus k tomu nějaké ty vztahové rozmíšky, které navíc pokazí atmosféru poslední epizody. Ta navíc vás docela okrade a stane se nejslabším článkem na novou sérii, která je v nedohlednu. Místo toho, aby se vše vyřešilo v jedné sérii, tak zase musíme čekat na to jak to dopadne v rozkouskované verzi. To je silná škoda. Pokazilo to atmosféru a trochu snížilo motivaci si pustit tu poslední prodlužovačku. Protože stejný problém jsem měl už jenom s touto sérií. Ta se změnila ve zlato. Jenže, budeme opakovat takovéto úspěchy? ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (12)

  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)

Reklama

Reklama