Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou řadách jste buď natěšený fanda, nebo vám to stačilo k prozření, že Papírový dům s nepřichází s ničím novým, jen se v něm obratně míchá telenovela a krimi...v poměru asi 75:25. Opticky to ale vypadá 50:50, protože je to moc dobře zpracovaný seriál a postavy se člověku docela rychle zavrtají pod kůži. V této řadě se ničeho převratného nedočkáme. Opět ambiciózní plán spousta flashbacků, které sice své místo mají, ale občas "zdržují". A naštěstí se podařilo najít Profesorovi důstojného protivníka...opět žena. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lépe by udělali, kdyby skončili po druhé sérii. Tady je těch "inteligentních" postupů moc i pro NASA. Demence revolučních lupičů silně pokročila a ukazují to i ve svých náhlých logických krocích. A národ jim stále fandí. Tři dny stojí skoro milion Madriďanů před národní bankou a šílí láskou k "jejich" teroristům, policie si nechá nadávat a nechá dav sledovat akci přímo na místě činu. Profesor s vyplašeným ksichtem má vždy na všechno řešení, protože předem promyslel každý zádrhel, od náhlého průjmu po případnou účast na pohřbu, třeba v Ugandě. Neustálé, a chytré, retro vstupy do minulosti, kde je vše perfektně plánováno, už nejsou zajímavé, ale serou. Tady už jsem musel začít posouvat film od půlky série a ke konci i zrychlovat. No a třešničkou na dortu v této třetí podělané sérii je nová inspektorka, která vizuálně působí, že by už měla ležet na porodním sále, ale ona na koblihách a lízátkách předvádí svěží jízdu, lehký humor a levou zadní řídí celou operaci - au, au. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série vyniká silnými a dobře zpracovánými momenty, ale poetika první serie se ve své kompaktonosti a integritě rozplynula. Připodobnil bych úvodní díly k puzzle obrazu, ve kterém sestavujeme platónské těleso, kdežto tato série působí jako podnikatelské baroko v porovnání se svým starším já, ale v konkurenci jiných seriálu se jedná o silný nadprůměr. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 SÉRIE - 8/10. : Tak toto bylo něco! Velký důstojný návrat na vrchol, po ukončení jednoho velkého úspěšného příběhu, představí se nám nové famózní postavy např. Palermo - týpek, o kterým jsem věděl, že se mi vryje pod kůži. 3 série je daleko více akčnější, napínavější a nápaditější, má konečně normální a super tempo, sice ano byly pak díly, kdy to bylo doslova unuděný a moc se to neposouvalo, ale i tak každá epizoda vždy něco super nabídla. A dále, myslel jsem si, že si pustím dabing abych se neukousal nudou a ba ne, nejenže sem se labužnicky bavil, ale ještě dostanu suprově nadabovaný seriál se super obsazením! Prostě Wow. Nebylo to k zahození celá série ba naopak, šlo to výborně. Celou sérii jsem dal na jeden zátah byť není tak dlouhá. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o jediný díl v této sérii, kdy název epizody obsahuje nějakou číslovku. (ČSFD)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)
  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)

Reklama

Reklama