Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že mě 3 série bavila zatím nejvíce. Ano opět je tady nelogické chování postav ( Tokio, Denver ), ale neskutečně to zvedá napětí, úžasná gradace, skvělá technická stránka a šachová partie profesora s policií. Závěrečná 8 epizoda je zatím to nejlepší co tenhle seriál předvedl a já jsme zvědav s čím přijdou v posledních dvou sérií. Je velkým překvapením, že to řeknu, ale strašně mě ten seriál baví. A to jsem se tomuhle seriálu neustále bránil, že se nebudu dívat a nepropadnu tomu, jako většina lidí. No.... propadnul jsem. :-) 7,5/10 ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podfukáři 5. Aneb nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Bohužel ... Po prvním příběhu, který byl docela brilantní, napínavý, a originální přichází jeho nové pokračování. Tentokrát však bohužel už jen ve formě silně vymačkaného a řídkého odvaru, kdy musíme osm dílů s marnými nadějemi sledovat rozpačitě vyčpělou, povrchní a nasládlou estrádu protkanou nudným a pateticky telenovelovitým žvaněním (včetně permanentního a časem už dost otravného cimrmanovského "tak takhle to tedy bylo"), dusajícími "cool" hudebními pasážemi jak z teenagerovských filmů, silně nerealistickou scifi akcí (s globálně aplaudujícím pouličním obecenstvem) a zejména neustálými psycho hysterickými půtkami a interakcemi čím dál vypatlanějších členů týmu, na které je i během "akce" kupodivu vždy nadbytek času a díky nimž už člověku začínají být spíše než tito přiblblí, uřvaní a iritující červení kokůtci sympatičtější jejich pronásledovatelé - což nevím jestli byl záměr tvůrců. To vše provázeno sladce dojemnými písněmi a přiteplenými tanci (Jiří Štědroň jistě potěšen svým hitem Guantaramera) a korunováno silně překombinovaným a prýštivě močopudným finále, kdy už člověku začíná být tak trošku jedno jak to celé dopadne. V další sérii se možná dočkáme jak renovovaný tým ve složení Brno, Kežmarok a Luník 9 vyloupí přinejmenším Pentagon a NASA? Prostě klasický osud většiny dobrých filmů nebo seriálů (čest výjimkám) kdy v setrvání u původního skvěle zrealizovaného nápadu (čili v nejlepším skončit) brání oslnivá vidina nových zlatých destiček. Takže, parťáci - "boom boom, ciao ..." ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou řadách jste buď natěšený fanda, nebo vám to stačilo k prozření, že Papírový dům s nepřichází s ničím novým, jen se v něm obratně míchá telenovela a krimi...v poměru asi 75:25. Opticky to ale vypadá 50:50, protože je to moc dobře zpracovaný seriál a postavy se člověku docela rychle zavrtají pod kůži. V této řadě se ničeho převratného nedočkáme. Opět ambiciózní plán spousta flashbacků, které sice své místo mají, ale občas "zdržují". A naštěstí se podařilo najít Profesorovi důstojného protivníka...opět žena. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El Magnificco Professore je opäť o krok pred políciou, tej velí neschopný muž kým konečne nezačne vyšetrovať silná tehotná žena, bolo povinné LGBT bum bum bac do análu, vypočujeme si plejádu nadávok na Srbov a Vychodnú Európu, španielske zlato je vykúpené v americkej krvi, množstvo narážok je aj na sexizmus a patriarchát a spomenie sa aj najväčšie zlo sveta Putin, ktorý posiela v terajšom čase krízy pomoc celému svetu v rovnakom čase ako veľká solidárna Európska únia odmieta Taliansku pomôcť odpustenim časti dlhu. Politický podtext v celej serii je ešte vyraznejší ako tomu bolo v prvých dvoch a to ja zo zasady hodnotím podstatne prísnejšie ako bežné filmy, ktoré potom na politickú korektnosť nedoplacajú aspoň čo sa tyka dojmu ktorý urobia na mňa. A čo sa tyka tej emancipácie a feminizmu, už ma ani nenapadne uvoľniť miesto či podržať dvere osobe ženskeho pohlavia mladšej generácie. Veď sú rovnako silné ako muži, tak to je vtláčane do hláv ľuďom po celom svete a mužovi by som predsa miesto neuvoľnil. Pochopiteľne starším ženám áno, tie vôbec neriešia nejakú rodovú rovnosť, oni vedia že toľko lásky a toĺko bolesti ktorú vytrpia kvôli svojim deťom by nevydržal a nebol schopný dať žiaden muž a práve preto sú výnimočné. A femme fatale mladej generacie, budeme Vás brať ako chlapov. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)
  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno