Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série to měla strašně těžké. Vzhledem k tomu jaké jsou první dvě série geniální, tvůrci museli vymyslet nový příběh, který se alespoň trochu kvalitou přiblíží tomu předchozímu. Povedlo se jim to tak na půl. Trochu mě zklamalo, že se najelo hned na už zajetou šablonu - vykrádačka, rukojmí, zdržování a kecání s policií, co čupí venku. Čekal jsem možná trochu originality a ne znovu to samé... Návrat "hrdiny" Arturita to vše jen potvrdil. Nicméně nemůžu říct, že i tak byla radost se na loupež "zase trochu jinak" podívat a ke konci to bylo opravdu sakramentsky napínavé. Nové postavy příliš neoslnily. Palermo si až moc hrál na Berlína a ostatní nedostali moc prostoru. Ale stará parta opět válela a Tokio ikdyž se chová jak hloupá pipka, aspoň ukázala svoje tělo v plavkách. Takže za mě spokojenost a jsem zvědavý, co předvede 4. série. 80% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je napěchovaná novými postavami a novými plány a naše partička se přesouvá do Španělské národní banky, kterou už nebude taková sranda pokořit. První půlka měla možná lehounce skluz oproti prvním dvěma sériím a o tom, že je něco jinak svědčilo i to, že jsem měla od seriálu poměrně dlouhou pauzu asi tak po půlce série. Když jsem se k němu ale dostala zpátky, už to byl zase sešup. Policie už se s tím tentokrát taky vůbec nehodlá prdět a všechno je mnohem brutálnější a víc nemilosrdné. Nové postavy mi vůbec nepřekážely, naopak jsou docela příjemným zpestřením a některé i hýbou dějem. Potěšily flashbacky na starého dobrého Berlina a na počátek plánování. Stejně ale asi hvězdičku uberu, protože přitaženost za vlasy tu už občas malinko přesahuje hranice. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • V několika scénách 3. a 4. série potápěči v trezoru stěhují zlato síťce s cca 10 ingoty. Taková síťka by však vážila 150–200 kg. Potápěč ve vodě musí mít neutrální vztlak, běžná výbava, použitá hrdiny seriálu, umožňuje kompenzovat zhruba 10 kg zátěže. (eredin)

Reklama

Reklama