Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

campix 

všechny recenze uživatele

La Casa de Papel ustrnula na mrtvém bodě z třetí série. Nevím čím to je, ale už nedokážu dál ignorovat očividné charakteristiky. Už je to jenom taková španělská telenovela, kde postavy mění svoje nárory a chování každých pět minut. Každý díl nabízí nespočet dějových zvratů a nesmyslných rozhodnutí. Taková španělská horská dráha. Je to napínavé, je to zajímavé, stále se tam něco děje. Na druhou stranu je to prostě pouze akční a napínavá telenovela. ()

Vazbič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi to připomíná Prison Break v průběhu sérií. Začalo to skvělé, první vloupaní super a pak to mělo skončit. Dál už je to pak jen horší a horší až místy trapné a hlavně hrozně hloupé. A ty postavy jsou všechny na zabití. K čemu geniální plán, když si na jeho provedení vybere ty nejlabilnější mukly z celého světa? ()

Reklama

TerezD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před spaním jsem si pustila první díl na dobrou noc. Z plánovaného jednoho dílu byla pomalu celá série zhlédnuta skoro na jeden zátah. Sice na 1. sérii to nemá, ale i tak jsem byla napnuta jako guma od trenek a určitě nelituji probdělé noci. Těším se na 5. sérii, která doufám, že bude poslední, tak vysokou laťku nelze udržet donekonečna. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavne to je, mozem povedat ze som fanusik tohto serialu, ale miestami by som sa ubil palicou, ze to este stale pozeram. A to ma caka este piata seria. Tie niektore zapletky su strasne okato robene. Vsetko to len natahuje cely dej. Utek Gandiu bol ale super, vdaka nemu tie posledne casti mali fakt naboj. Flashbacky s Berlinom ma bavia, ak prave neolizuje Palerma. Ou shit. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, tvůrci si po dost rozpačité třetí části chtějí trochu spravit reputaci. A docela se jim to daří, i když úrovně části 1 a 2 ani část 4 nedosahuje. Není tam tolik hluchých částí jako v předchozích osmi dílech a až do posledního dílu se tvůrcům i celkem daří držet na uzdě zjevně vyšší "Netflix" rozpočet. V poslední epizodě to nicméně scénáristé i dramaturgové rozbalí naplno a já se tak trochu ptám, jestli je to vlastně dobře. Protože závěrečná akce je trochu překombinovaná, zbytečně pompézní a zkrátka se mi prostě moc nelíbila (jaký to kontrast oproti závěru části 3). Hodně cením terminátora v bance, výrazně to oživil, stejně jako postavu inspektorky Sierrové. Ta je Profesorovi mnohem lepším soupeřem než Raquel v prvních dvou částech. Plusem, ale vlastně i mínusem, je, že bude část 5. Ne že bych si nemyslel, že ji tvůrci po kolosálním úspěchu neudělají, ale nečekal jsem, že děj jedné loupeže nakonec bude rozdělen minimálně do tří částí (snad teda bude ta další brzo, leč kvůli koronaviru bych řekl, že si ještě nějakej ten měsíc, či snad rok, počkáme). A mám strach, že to nakonec celkem dobrý spád čtvrté části poměrně dost utlumí. Vrcholem budiž hledání terminátora v bance, respektive epizody pět a šest, tam se ukazuje, že když se chce, jde to i bez vojenských vrtulníků. Celkově dávám 4 a půl orionu, ale protože prvním dvěma částem jsem nasolil plný počet, nebylo by to fér dát je i tady, čili proto nakonec jdu na čtyři, i když lepší. Pořád zůstávám fanouškem seriálu, pořád mám LCDP mezi TOP seriály, pořád se na nové epizody budu těšit, ale zároveň budu doufat, že část pět bude definitivní tečka. A jedno bezvýznamné plus za Profesorův výraz v poslední vteřině - ten jsme jaksi viděli už na konci části 1 verze od Netflixu, a všichni víme, co potom nastalo. Tak snad to nakonec takhle bude i teď. #BellaCiao ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno