Reklama

Reklama

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké  invaze. Ale když se přiblíží k svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (404)

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda tej prvej polovice filmu - skoro som sa uzíval k smrti. Absolútne, ale absolútne sa tu nič nedeje, teda ak si odmyslíme leteckú sekvenciu hneď z úvodu. Tiež problém vidím v postavách. Možno až na jednu si ma nezískala ani jedna - žiaden herecký výkon či charizma, ktorý by stál za pozornosť. To je tiež dôvod, prečo je divákovi jedno čo bude s postavami, žiadne napätie, len mechanické sledovanie. V druhej polovici sa to aspoň obohatilo o slušnú akciu a pár hororovejších krvavých momentov, takže nakoniec to nebolo až tak zlé ako to vyzeralo hneď v úvode. Priemer. 60/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $21,704,844Tržby Celosvetovo $41,657,844Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nemci a ich pokusy na ľudoch, chceme vytvoriť super armádu = Nemecká produkcia kapitánoch America ale Zombii Naci )) Podarené, svižné, ani nie moc prestrelené. Prvá hodinka sa dokonca dosť drží na uzde a v kľude si dokonca cupitá v takých reálnejších kontúrach. V tej druhej sa to už rozbehne v slušný masaker. Pochutina. /80%/ ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bomba, válečná akce která měla koule a do toho pokusy no tohle nemělo chybu, já jsem se náramně bavil. Určitě bych nějakou drobnost napravil jako největší poserové co vždycky všechno zničí a taky příště více super zmutovaných vojáku a byla by to jěstě větší dělo bomba. Herci super, příbě skvělý, po ruzných akcích a výbuchách se jenom krásně koukalo a poslouchalo, 2 světová válka má pořád co nabízet jen to chce peníze a správne lidi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niekomu zjavne nestačí, že druhá svetová vojna bola sama o sebe dostatočným hororom, musí ešte ukradnúť aj názov operácie a vymyslieť si zombiekov, aby to bolo vraj strašidelné. Pritom by možno stačilo pár záberov na echt nacistickú tvár a ten strach by bol reálnejší. Ale spájať Walking dead s vojnovým filmom je naozaj veľmi smiešne. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to guilty pleasure jako prase, je zde hodně gore, akčních scén, které jsou i perfektně nasnímané a sestříhané, trošku absurdních prvků, trošku toho Wolfensteina a pětice sympatických amíků. Líbil se mi docela velký důraz na stealth v první polovině, aby v té druhé nastoupila krvavá lázeň. Mutantů/zombíků zde moc není a ohledně těch experimentů se člověk moc nedozví, kolem tohohle tématu je to pouze okrajové. Líbila se mi celkově kamera, dost nabouchanej audiovizuál, sem tam výborná hláška a i když je film někdy klišovitý a předvídatelný, neklade moc na to důraz a počet nelogických či otravných scén je hodně nízký. Chválím aj samotný ne-happy end, sice vše dobře dopadne, ale neznamená to že se jede domů :) výprava zaslouží palec nahoru a má to docela našlapané tempo. Když se však na to podívám z kritické optiky, snad ve všech ohledech film mohl nabídnout daleko víc, bohužel se ke konci jen zmohl na sice brutálně intenzivní boss fight - ovšem samotná látka nabízela daleko větší potenciál a tak laboratoř spíš slouží pouze jako kulisa k vybíjené. Přesto jsem se ani chvíli nenudil a za něco takového by se ani Carpenter nemusel stydět. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu nenajdeme žádnou svastiku. Normálně by se našla třeba na zapalovači, kde místo ní byl vyobrazen znak Waffen-SS. (Leopard105)
  • Zbraně, které se objevily ve filmu, byly pušky M1 Garand a Springfield M1903, samopal Thompson, MP-40, kulomet MG-34, Plamenomet Flammenwerfer 41 a útočná puška STG 44. (K98)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama