Reklama

Reklama

Mike Regan je milionář, vlastnící leteckou společnost a žije v nejmodernějším chytrém domě, plném moderních technologií, se svou ženou Rose a 17letou dcerou Kaitlyn. Mikeova společnost vyvine aplikaci s názvem "Omni Jet", která umožní získat letenku tak lehce, jako objednat taxi, a tak společnost může získat tolik potřebný finanční kapitál a začít obchodovat nabídkou akcií. To však vyžaduje souhlas Komise pro cenné papíry a burzy. Ve společnosti se Mike potkává s Edem Porterem, 28letým konzultantem informačních technologií, který zachrání jednu z prezentací Omni Jet. Jeho práce Mika osloví a tak ho požádá, aby opravil domácí Wi-Fi, na kterou si jeho dcera stěžuje, že je pomalá. Porter také upgraduje GPS navigaci v Mikeově autě a tvrdí, že pracoval v Národní bezpečnostní agentuře (NSA) a zúčastnil se vojenské akce v Kandaháru. Porter se seznámí s Kaitlyn a naváže s ní komunikaci prostřednictvím sociálních sítí, jenže Mike ho vyhodí poté, co Kaitlyn pozve Portera do domu, protože je jím fascinována. Edova slibná kariéra ve společnosti tak končí. Zdrcený Porter začne Mika sledovat a nabourá se do jeho soukromých dat, následně i do jeho domu a tajně sleduje, prostřednictvím bezpečnostních kamer a zařízení celou jeho rodinu. Špehuje především Kaitlyn. Porter rozesílá falešné e-maily Mikeovým klientům a na komisy pro cenné papíry, čímž ohrožuje záměry Mikovy společnosti. Převezme plnou kontrolu nad technikou domu, což prezentuje, že v noci se otvírají dveře, zapínají světla, pouští se hudba i sprcha. Falešnými emailem, pošle Rose výsledky mamografu s tím, že má pozitivní test na rakovinu prsu. Rose je velmi zoufalá, ale její výsledky testů byly podle jejího ošetřujícího lékaře ve skutečnosti negativní a lékař jí ubezpečí, že žádný email neposlal. Poté si Mike uvědomí, že za tím vším stojí Porter... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (60)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priemerný technologický thriller, ktorý nášho diváka prilákal aj na štek Rytmusa, čo už fakt nechápem - nie je to ani herec, ani spevák, len vulgárna kopa neintelektu. Hackerské šikany nie sú to, čo ma na filmoch baví, ale tento námet nebol až taký zlý. Len nedotiahnutý, hoci vnukne aspoň tú myšlienku, že v dnešnom svete technológií stačí naozaj málo, niekto sa pohrá so systémom a človek je nahratý. ()

Lucjen odpad!

všechny recenze uživatele

Pierce sa stále drží zubami nechtami pred kamerou a ja som bola po dvoch rokoch, od tohoto zvedavá, čo má nové. Očividne stratil schopnosť rozlíšiť dobrý scenár od príšerného. Hrá tu otca, ktorý svoju dcérku miluje a nikomu ju nedá, už vôbec nie svojmu zamestnancovi, ktorého po viacerých pokusoch priženiť sa do rodiny vyhodí aj z práce. Lenže zamestnanec je strašne dobrý ajťák a rozhodne sa pomstiť. To neznie úplne zle. Ale je to ešte horšie. Film sa 95 minút tvári hrozne vážne, jeden dramatický záber strieda druhý a napätie stúpa. ...a teraz seriózne. Dramatická kamera je nanajvýš podivná, neprirodzená a o stúpaní či klesaní napätia sa nedá hovoriť, pretože tu proste nie je. Herecké výkony sú na zasmiatie aj zaplakanie, Frecheville sa do úlohy nebezpečného psychopata absolútne nehodí. Prekvapilo ma, že aj Brosnan miestami zúfalo prehráva...muselo byť ťažké sa to naučiť, pretože ho inak považujem za solídneho herca. Vrcholom všetkého je pán, ktorý rodine pomôže pomocou googlu - zistí, že záškodník má psychické problémy. Wau! O technickej stránke filmu hovoriť nebudem, myslím že o tej sa tu rozpíše spolusledovateľ, ktorý celú stopáž od srdca nadával, so všetkými podrobnosťami čo a prečo ajťák robí zle. Odpady teda nerozdávam rada a často, ale tentokrát... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|74%| Máme tu další film s režisérem Johnem Moorem. Takže se tu smlsne banda odpůrců tohoto dobrého režiséra. Já si nemůžu pomoct, ale co všichni proti Moorovi mají? Viděl jsem od něj vše kromě Letu Fénixe (brzy to asi napravím). Za nepřátelskou linií – to byl dobrý film, ty 4* jsem mu dal s klidnou duší. Satan přichází je taková moderní verze Damiena. Nebylo to nic extra, ale režijně celkem zvládnuté – solidní 3*. Max Payne – také dost kritizovaný film podle legendární PC hry a mě se líbil – 4*. No a vrcholem Moorovi tvorby je pátá Smrtonosná past, která je snad většinou považována za nejhorší film tohoto rejži. No, dost o tom, mám svůj vlastní a nezvratný názor. Nyní k tomuto snímku I.T. Trailer mi nepřišel nejhorší, přesto jsem čekal pouze průměr až nadprůměr. Tento koncept je už dost využitý. Během sledování tohoto filmu jsem byl ale víc a víc překvapený. Sice se nejedná o žádnou velkou pecku, přeci se tu občas projeví částečně hloupoučký scénář a úplné finále bylo trochu urychlené a odfláklé, ale i tak si nemůžu na nic konkrétního stěžovat. Prostě vydařený a napínavý thriller s dobrými postavami a solidním psychopatem, který rodině Reganových pěkně zatápí. No, k tomuto dílu jsou i konkrétní výtky. Proč Pierce Brosnan klesl k takovým filmům? Byl to Bond a nyní se bojí nějakého mladíka, co obtěžuje jeho rodinu? Proč si to s ním nevyřídí? Sakra, to je ale dle mého názoru velmi divné smýšlení. Nikomu to neberu, pouze se snažím si ostře obhájit názor na tento film a jeho režiséra. Brosnan to zahrál jednak dobře a jednak, co zmůže proti mazanému, chytrému a ještě silně psychopatickému hackerovi? S tím by nic nezmohl ani John Rambo. ;) Takže od začátku. Film se hezky rozjíždí, ani ta 1/3 mě nenudí. Brosnan se začne seznamovat s I.T. odborníkem a poté začne být trochu víc obezřetnější když zjistí, že tolik touží po jeho dceři. Už v tu chvíli, kdy psychopatický hacker odjíždí autem, kde se začne chovat hystericky, že nemohl strávit čas s dcerou Brosnana si mě film získal. Poté začne hacker slídit po domě hlavního hrdiny, dávat na net, zveřejňovat jejich videa fotky, ničit Reganovu pověst v jeho firmě atd. Takže furt se něco dělo, film prostě nenudil. Máme tu i jednu bouračku, která nebyla natočena nejlépe, ale větší problém jsem s tím neměl. Finále už bylo trochu slabší, hloupější, ale můj výsledný dojem z filmu mi to nepokazilo. Nadprůměrná koukatelná záležitost, ke které se minimálně ještě jednou možná dvakrát ještě vrátím. Krom Brosnana, který to zahrál obstojně mě bavili i další postavy. Jeho dcera, manželka a hlavně i ten psychopat. Hudba byla dobrá. No, to by bylo asi vše. Jsem zvědav, co další Moore natočí. Já mu ale věřím. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy už moc lidí nezaujme,navíc když ajťáku v naší malinký zemi je asi půl miliónu,a hackerů taky spousta,a zmrd ajťák jde k šípku.Jo,Brosnan je nevrlej,ale nedivim se .Firma jde do hajzlu,nic se nedaří,a když jsou všichni navyklí na nějakej luxus,tak to nasere.Zato Barry je psychouš,jakejch je mezi námi spousta,a já si vod půlky filmu přál,ať mu kulovnicí upálí hlavu v pase.Film je dobrej,líbila se mi ta protireakce,že neseděl se svěšenejma rukama,a čekal co bude.To mám vždycky rád,a vocenim to..60%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár vierohodne ide po starej známej ceste. Celý príbeh ako aj niektoré scény sa dajú dopredu odhadnúť. Priemerný výkon od pomaly starnúceho P. Brosnana. Škoda, že J. Moore do toho nepriniesol žiadnu “neočakávanú“ scénu. Samotný záver by zaslúžil lepšiu vypracovanosť. P.S.: Aj tento film potvrdzuje, že ochrana nášho súkromia je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Když Porter (James Frecheville) vyzvedává Kaitlyn (Stefanie Scott) ve škole, má na sobě kotníkové boty a krátkou sukni školní uniformy. V další scéně, když přichází k domů, má na sobě stále stejnou sukni, ale nyní má podkolenky a mokasíny. (Johnny.ARN)
  • Mike (Pierce Brosnan) je zatčen ve městě Baltimore, které je od jeho bydliště ve Washingtonu vzdáleno 50 mil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama