Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Námětem jde o běžnou a oblíbenou záležitost, mějte se rádi takoví jací jste, bla bla bla... Z bahna nezajímavosti to povyšuje nedostatek soudnosti Amy Schumerové, která to má na háku a je ve všech situacích skvěle autentická - nebo jsem jí to tentokrát pěkně sežral... Michelle Williamsová mi připomínala Míšu Jacksona, když byl chudák "ve formě". Záměr? V každém případě ready na tečku :-) 60% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hrdinka se domnívá, že je krásná, a tím pádem konečně šťastná, aby v závěru vyzdvihla, jak důležité je přijímat se takoví, jací jsme a to, když zrovna dojímavě mluví ke snobskému publiku při oslavě nové kosmetické řady …. No, nazdar._____ Poselství o tom, jak jsme všichni úžasní a krásní, ať už máme jakékoliv tvary, je zasazené do světa módní branže, kterou ale film ani náznakem nezobrazuje ironicky. Takže snímek vyzdvihuje ojedinělost a sebevědomí prostřednictvím stádnosti a povrchnosti. Byl by to zábavný protiklad, kdyby s tím film nějak pracoval. Bohužel se zdá, že to myslí naprosto vážně a tahle schizofrenie mu ani nedochází. _____ Scénář se nevyhnul předpubertálnímu humoru ve formě vyměšování a zvracení, naštěstí je ale ukazuje jen v náznaku a v dialozích. ____ Přes tyhle výhrady dávám průměr, protože jsem se neskutečně bavila při Amynu sexy tanci v baru, a to ne proto, že by mi připadal směšný, ale protože byl legrační a skutečně sexy zároveň. Navíc mě potěšila její volba přítele, protože to nebyl žádný manekýn, ale sympaťák od vedle. A ten nápad taky nebyl k zahození, kdyby ho při rozepisování nezahodili sami scenáristi. SHRNUTÍ: Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se dle mého názoru hodně inspiroval Bridget Jones, bohužel na její kvality ale nemá. I když se film snaží být alespoň troche vtipný (občas to funguje), tak není do takové miry, abych se celý film srdečně smála. Naopak jsem se na začátku filmu cítila strašně zoufale, už jen kvůli hlavní hrdince, která se utápí v depresích, že není krásná (přitom Amy byť není nejhubenější, tak mi krásná přijde). Celý snímek je postavený na ideálu krásy a vlastně nám říká, že pokud navypadáte ukázkově jako modelka z časopisu, tak ze sebe musíte mít špatný pocit. Co se mi, ale líbilo bylo to, že jakmile se Amy začala věřit, všechno se jí dařilo, nasal přítele a skvělou práci, a proto by chtělo, aby si z toho nesebevědomá divačka odnesla to poučení, že si stačí věřit. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"ta holka je prostě dobrá" mi běželo hlavou dá se říct v průběhu celého filmu, Amy Schumer tu zase (stejně jako třeba ve Vykolejené) dokazuje,že pokud Vám jebne hrom do police, pak to zřejmě má na svědomí tahle dáma...."normálně" stavěná sympatická ženská, která to ještě těm botoxově-anorektickým rádoby kráskám ukáže....................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)

Reklama

Reklama