Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tak čo, je sexi? Za mňa áno!Odporúčam hlavne pre baby👍. Myslím, že každá z nás sa v niektorej z vtipných situácií nájde☺️.Som sexy odľahčene, trefne poukazuje na “úskalia” ženského sveta, ale na druhej strane dokazuje novým spôsobom, staré dobré klišé, že každé dievča je krásne také aké je.Že je treba si vážiť a milovať samého seba so všetkými nedostatkami a chybičkami krásy, ktoré nás robia jedinečnými.💖Keď objavíme čo je na nás krásne, je treba to hrdo nosiť a ukázať celému svetu. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Na první pohled ptákovina, které bych nedal méně než 1 hvězdičku, nicméně jsem byl dost příjemně překvapen. Oceňuji formu, jak byl celý příběh pojmout a vyprávěn, několikrát jsem se od srdce zasmál, hlavně v první polovině. herecký výkon Schumer byl úctyhodný, na fakt, že moc nikde nehrála. Škoda jen, že humornější část po půlce skončila a začal se příběh ubírat vážnějším tónem, což mu až tak moc nesedělo. Přes to mohu překvapivě doporučit. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som chuť na nejakú oddychovku, tak som si pozrel toto. Amy Schumer ma celkom baví a musím uznať, že v tomto filme bol naozaj výborná! Čo sa samotného príbehu týka, tak to nebolo v podstate nič extra, ale vďaka svojráznym monológom Renee to malo celkom dobrú atmosféru. Aj keď mám radšej inteligentný humor s dôvtipom, tak aj toto malo niečo do seba. Scenár bol v podstate dosť klišé s mierne tuctovou pointou, ale priznám sa, že som čakal niečo oveľa horšie a trápenejšie. Takže napokon celkom fajn :) Btw. Amy je podľa mňa celkom sympoška (určite pohľadnejšia ako kadejaké modelkovské vychrtliny). ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film s docela dobrým nápadem, který bohužel pokulhává ve zpracování. Renee se totiž stane díky pádu sebevědomou, ale nevidí se jako titulní pretty, ale spíš neodolatelná. Je to pěkná hříčka na to, jak i náš vlastní pohled na tělo ovlivňuje naše životy. Jenže předstírat u toho, že Busy Phillips je šedá myška je trochu na hlavu (obarvením na brunetu, vážně?), a "ulovení" přítele v prádelně a celý následný vývoj jejich vztahu mi taky přišel moc. Přiznávám, že jsem v poslední třetině přetáčela dopředu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film má velice zajímavou psychologickou myšlenku. Ukazuje, co dokáže pouhé vysoké sebevědomí a jak se i z průměrně vypadajícího člověka, co se utápí v neustálé sebenejistotě, rázem stane naprostá hvězda, jejímuž šarmu propadne každý okolo. Bohužel tuto myšlenku špatně uchopuje a spojuje s typicky hloupou komedií. V první řadě už jen ten důvod hrdinčiny náhlé vnitřní proměny, že se uhodí do hlavy a od té chvíle se vnímá jinak, není úplně dobře vyobrazen. Nevím, jestli tím nechtěli urazit hlavní herečku, ale příběh nás nedostatečně sblížil s tím, co se děje v její hlavě - kdyby alespoň jeden odraz v zrcadle ukázal, že se skutečně vnímá jako jiný člověk, ale nebylo tomu tak. Vzpomínám si na kultovního Těžce zamilovaného, který se nebál na plná ústa ukázat kontrast mezi podprůměrností a nadprůměrností, a nijak se s tím navíc nekadil. Svým způsobem mi zrovna tento snímek přišel až moc feministický, snažící se cílit čistě na ženy a nejlépe prosazovat poslání, že vnitřní krása je to, na čem záleží především. Což je absolutní nesmysl, takhle to rozhodně nefunguje. Zbytek tvořil snahu o nějakou komediálnost, která vlastně vůbec vtipná nebyla; plytkou romanci, jež za cukající sval taky nechytala; a zkrátka typicky pojatý děj, který se snažil cílit na to, že ztráta soudnosti dokáže i uškodit a zabít to, co předtím fungovalo. Vše mi přišlo značně nedovařené. Do poloviny fajn, zajímavě uchopený nápad, od poloviny to, co jsme viděli už milionkrát. Škoda, protože samotné jádro mělo potenciál, snímek je hezky natočený a ani po herecké či hudební stránce bych si nestěžoval. Jen už jsem jaksi rozmazlený lépe zpracovanými filmy, které jdou víc do hloubky a hlavně se striktně nezaměřují jen na problematiku jednoho pohlaví. I chlap se může cítit hnusný a nehodný čehokoliv dobrého. Jeden takový zrovna píše tuto recenzi a film mu tak byl aspoň minimálně sympatický. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama