Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

dom156 

všechny recenze uživatele

Na první pohled ptákovina, které bych nedal méně než 1 hvězdičku, nicméně jsem byl dost příjemně překvapen. Oceňuji formu, jak byl celý příběh pojmout a vyprávěn, několikrát jsem se od srdce zasmál, hlavně v první polovině. herecký výkon Schumer byl úctyhodný, na fakt, že moc nikde nehrála. Škoda jen, že humornější část po půlce skončila a začal se příběh ubírat vážnějším tónem, což mu až tak moc nesedělo. Přes to mohu překvapivě doporučit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Krásná ukázka toho, že fyzická krása není všechno...Myslím si, že do hlavní role našli tu pravou -protože se nebojí jít téměř do všeho a ten film, přestože nejsem tou, která kouká na "romantické komedie" - mě fakt upoutal. Byla to zábava, dokonce dvakrát jsem se tam dost vcítila do hlavní postavy a uvědomila jsem si sama pro sebe také něco důležitého a přišlo mi to dost reálné a v dnešní společnosti dost aktuální téma...Více takových filmů..Aspoň na odpočinek ;) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $48,795,601Tržby Celosvetovo $88,426,082Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Amy Schumer je proste strašná, odvalená, skoro druhá Melissa McCarthy, môže robiť čo chce, trapošiť ako len chce ale len málo čo je skutočne zábavné a najlepšie keď sa na záver snaží vypustiť z úst nejaké tie múdrosti o "vnútornej" kráse žien. /25%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká další perverzní a sprostou roli v podání Amy Schumer, tak bude zřejmě lehce zklamaný. Nápad s viděním sebe sama úplně jinak a následným příchodem sebevědomí však přináší několik povedeným scén. Konfrontace s Ratajkowski je top a navíc i k zamyšlení. Kdyby to ještě pár lidí na sociálních sítích přimělo vytáhnout hlavu z vlastní prdele, měl by film i přidanou hodnotu, ale to už bych chtěl moc. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)

Reklama

Reklama