Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro zoufalé dělaný zoufalými lidmi. Jarda je zkušený "mediální magnát" a ví, že něčím musí ten vysílací čas zaplácnout, ale moderátoři jsou kurva drahý, tak proč si nemoderovat pořady sám? Otázku hostů vyřešil snadno, přes sve bulvární kanály nalapal téměř irelevantní celebrity, které berou jakoukoliv příležitost se propagovat v televizi jako dar z nebes. A tak v "talk show" rozpačitě sedí pohromadě podivná směska lidí a čeká, kdy jim Jarda nahodí nějakou tu repliku, aby na ni mohli navázat a udělat si trochu té reklamky, že jo. Vždyť ta kniha/album/atd. se samo neprodá. A v mezičase zírají někam do prázdna nebo se nuceně smějí "vtipům. Soukup tímto pořadem určitě nenašel díru na trhu, ale dno mediální tvorby možná ano. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude pohodový pořad se slavnými kulturními osobnostmi, oproti Tenkému ledu, kde říkali, jak tam budou ožehavá témata, takže jsem si to spustil. Ale už aspoň třikrát zmiňovali MeeToo, jaký jsou totalitní a jak se musí zneužívat ženy. To, že v americe už dávno deset let jsou ty podobné nálepky do úchylů, jak říkají o MeeToo, že se tam nesmí ženě dotknout ramena, že to je znásilnění. Nemluvě o registrech pedofilů, kde nálepkují ve stylu totality (močení na veřejnosti, sex mezi pubertálními lidmi, samotné odvlečení dítěte jiným než rodičem bez jakékoli sexuality - to vše jsou násilníci), neuznávání presumpci neviny u jednoho jediného druhu znásilnění. Ale lidé nadávají až na MeeToo, že je nálepkující. Proč? Protože jdou (aspoň ze začátku) proti skutečným beztrestným znásilněním? ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

PROČ, tohle přeci není normální, proč tomuto člověku nikdo ještě neřekl, že moderovat neumí a chová se neskutečně trapně! Má jediné štěstí, že to není kvalifikováno jako trestný čin, jinak dostal doživotí ... ()

Havran007 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to, díl s pány Czendlikem a Šlachtou byl výborný. Pan Soukup dokáže tématicky spojit dva zcela rozdílné lidi a navíc to řídit neagresivně. Tak si představuji práci médií ve 21. století. ()

Pelidor odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li ředitelem televize tak se můžete obsadit do kolika pořadů budete chtít. Problém nastává ,pokud jste netalentovaný pičus a nevíte to o sobě ()

VeronikaaH odpad!

všechny recenze uživatele

TV Barrandov (spíš "TV Zeman") směřuje s tímto pánem jen jedním jediným směrem a to po hlavě rovnou do prdele.. Ú-D-Ě-S-N-Ý, nejdřív jsem si říkala, kdo mu ten flek dohodil, a kde vůbec takovýho šaška vyhrabali?!? Ale pak jsem zjistila, že to Soukup celý koupil. Tenhle démon, pasující se do role moderátora se neumí vyjadřovat, není schopen dát pořadu nějaký rozumný koncept, podle kterýho by mohl frčet a už vůbec neumí moderovat. Viděla jsem jeden díl s Ovčáčkem a otázky typu "Nikdy jsem nemíchal kečup s tatarkou?", "Nikdy jsem neviděl film Bridget Jones?" nebo "Nikdy jsem se nekoupal nahý?" a podobný zoufale vyhnilý otázky mi fakt stačili. Navíc pan moderátor se pomalu u každýho druhýho slova zakoktával... fakt 'profík'. Sledovat jeho pořady je jedním z nejvyšších stupnů sebetrýznění. 😵 ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím vás, jak mám sledovat INSTINKTY JS, když je evidentní, že páně Soukupovy instinkty jsou na velice nízké úrovni, když ani on sám instinktivně nevycítí, že jako ,,moderátor" stojí za ... (sprosté slovo) ... . Sledovat jeho pořady je utrpení, které jsou ochotní podstoupit pouze intelektuální masochisti. ()

jan152 

všechny recenze uživatele

Jako majitel TV Barrandov si plácá co chce s kým chce. Vynikající ukázka toho, co zmůžou prachy. Nemusí být ani politicky korektní, ani vyvážený. Je to prostě jeho televize a měří si pouze sledovanost. Úplným extrémem v tomto směru je Pavel Novotný se svým kanálním slovníkem. Velice doporučuji. ()

Reklama

Reklama