Reklama

Reklama

Čtvrtý návrat Adama Greena do strašidelné, krví zalité bažiny v rámci jeho oblíbené slasherové série. V roce 2007 došlo uprostřed bažin v louisianském Honey Islandu k brutální vraždě více než 40 lidí. Andrew (Parry Shen), jediný přeživší tohoto děsivého masakru, tvrdí, že je za něj zodpovědný Victor Crowley (Kane Hodder), který je místními považován za pouhý mýtus. Jeho tvrzení jsou lidmi brána na lehkou váhu, ale když se pak shodou okolností ocitne na místě původní tragédie, a hrozivý Crowley je nešťastnou náhodou vzkříšen k životu, musí dojít k nevyhnutelnému střetu Andrewa s krvežíznivým duchem své minulosti. (Israha)

(více)

Recenze (43)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zdeformovaný ´´sekáč´´ v montérkach sa vrátil. A ja som len rád, pretože HATCHET IV potvrdzuje jedno, že táto séria je tým najlepším ( a najzábavnejším ), čo žáner splatter horror v tomto tisícročí splodil. Hlášky, gore a maličká čerešnička na koniec. Dúfam, že sa nebude dbať na jedno príslovie a v tom najlepšom sa neskončí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čisté "béčko" ako Brno, s množstvom klišé, primitívnymi vtipmi, ktoré občas pobavia viac, občas menej, občas vôbec, obohatené o miestami neskutočne amatérske gore, spracovaním podobné tomu, z vystúpeniu súrodencov v "Addams Family" na javisku v divadle. Určite si tú prekrásne sarkastickú scénu, kedy striekala krv na divákov v javisku, každý pamätá. No, a presne taký je náš "Victor". ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stačí párkrát pronesená voo-doo kletba z videí na youtube a pošahanec Victor se vrací i se svou sekerou... Kdyby se z toho všeho setříhal půl hodinový film, šel bych z hodnocením mnohem výše. Úvodní masakr je velmi povedený, navíc v obrazově krásném exteriéru noční bažiny. Pak bohužel přijde ukvákaná nuda až příliš dlouhá a nezachrání ji ani vtipkování v letadle. Škoda nevyužití potenciálu bažiny, jelikož několik denních i nočních záběrů ukázalo, že by měla co nabídnout. Pak už za pozornost stojí jen další vtipkování ve spadlém letadle, masakrování nebohých obětí a očekávaný vtípek s mobilem zvonícím v tu nejhorší chvíli. Naopak scénka se slzou měla jisté kouzlo. Krev sice stříká na všechny strany, ale drcené a utínané hlavy spolu s končetinami jsou až příliš gumové (což u komedie zas tolik nevadí). Letící mozek připomněl památnou scénu z Muže z Acapulca. Asi se mělo trojkou skončit... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro sérii Hatchet mám slabost. Proto jsem se těšil na 4 díl, ale z nějakého důvodu jsem čekal něco jako "začátek". Díky názvu jsem čekal něco jiného. Co mi vadilo byla maska Crowleyho, přišla mi hodně levná a celkově moc nepovedená, a sám Hodder mi přišel takovej unavenej. Humor byl solidní a krvavé efekty parádní. Byl jsem rád že se vrátil jeden z herců z jedničky. Film se odehrává prakticky na jednom místě, což docela zklamalo, čekal jsem víc scén z bažin. A camea? V každém díle je pár hororvých ikon, tady je snad jen Rose a Tyler Mane, takže lehké zklamání. ale film mě na jedno zkouknutí bavil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Režisér prvních dvou dílů Hatcheta to zkusil se čtvrtým dílem do třetice, ale mám z toho jeho pokusu takový rozpačitý pocit. I když je v jeho filmu pár dobrých černohumorných žertů a zábavných gore výjevů, myslím že většinu své tvůrčí munice už rejža vystřílel v jedničce. Ve srovnání s ní působí Victor Crowley aka Hatchet IV poněkud levněji, narychlo spíchnutě, nenápaditě. Ale žádné velké zklamání tahle vyvražďovačka není, kdo má podobná dílka rád, komu třeba přijde vtipné tepenné krvácení, vyhřezlé vnitřnosti, vraždící pololidská zrůda a podobně, zklamaný myslím nebude. Kvůli pěkné Lauře a ošklivému mutantovi zaokrouhluju nahoru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama