Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film postrádající logiku,balancující na hraně úplně debility (celkem se divím,že Rašilov kývnul na takovou retardovanou posrtavu)...na druhou stranu jsem se tady ale asi 2x zasmál,což z této pseudokomedie činí stravitelnější kus než Zoufalé ženy,nebo Špindl.Cieslar nikdy nebyl zrovna oscraový režisér,ale minimálně dva filmy se mi od něj líbily,teď už podruhé ukázal,že se nejspíš nachází ve stadiu režisérské klinické smrti....ale zase kde scénář nic nenabízí ani smrt nebere...20% ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil za Lábuse, Kříže a holky Germani a Sandevu. Nebýt nich, byl by to čistokrevný odpad. Režijní vedení herců mně přišlo jako od Trošky, jen pitvoření se, občasné přehrávání a křeč. P.S. Jestli ještě jednou zjistím, že v českém filmu jede někdo k moři, budu se mu vyhýbat obloukem až do smrti... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Zatímco v televizi promrhají svůj potenciál věci jako Metanol, Dukla 61 tak do kin jde taková neskutečná srajda s heslem " nevěrou vstříc světlým zítřkům" . Jsem ochotný koukat na kdejakou kokotinu, když se aspoň zasměju, nebo když se mrknu na nahatý holky, rozomilý zvířátka nebo sportovní výkon, ale tady se nic takového nedostavilo, působilo to jako tv díl nějakých slabých Bakalářů, takže jednu hvězdu dám za jeden jediný moment, kdy jsem se zasmál - když nastoupil Pavel Kříž!!! Jinak úděsná bída, kterou nezachránila ani sexy Natalia, kterou režisér trestuhodně nesvlékl ani sympaťák Saša. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Títo Česi dokážu skutočne preraziť akékoľvek dno, čo sa týka určitých žánrov. Romantické komédie sú jedným z nich a ide to od hrozného k horšiemu. Toto je prípad, kedy pozeráte nejaký film, krútite hlavou a mátate, čo asi tak chcel režisér týmto povedať. Podľa mňa zbytočná komédia - ak sa to teda takto dá nazvať - ktorú z úplného dna ťahajú len krásne slečny, na ktoré sa dá pozrieť. Čuduj sa svete, najkrajšia z nich je Slovenka. Ináč, ale ťažká bieda. Veľmi slabé dve hviezdy. 30 % ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film je natočen podle divadelní hry a ta divadelnost je na něm znát (navzdory úplně zbytečné sekvenci u moře - štáb si asi chtěl udělat dovolenou). Jsou tu zárodky komediálních situací, které mohly být dobré, kdyby je tvůrci neodbyli nebo předčasně neukončili. Vůbec celý film je natočen dost ledabyle, odfláknutě a uspěchaně. Hrozní jsou hlavně představitelé epizodních rolí, kompars a kamera. Film má ale i klady: většinou slušné tempo, pár hlášek, pár téměř povedených komických situací a některé herecké výkony (Rašilov, Kříž, Blažek). Nicméně jedno je jisté: Cieslar klesá níž a níž. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama