Reklama

Reklama

Epizody(3)

"Tut" odhaluje životní příběh egyptského faraona Tutanchámona (Avan Jogia), jednoho z nejproslulejších vládců v historii lidstva, a jeho nejbližšího rádce (Ben Kingsley). Tento ambiciózní a mimořádně napínavý seriál líčí cestu, po níž Tut kráčí k moci, a jeho zápas o to, aby Egypt dovedl ke slávě, zatímco je obklopen rádci, přáteli a milenkami, kterým nejde o nic jiného, než aby uhájili své vlastní sobecké zájmy. "Tut" otvírá okno do fascinujícího světa plného srdceryvných romancí, tuhých bitev, politických intrik, konspirace, žárlivosti a četných vražd, čímž nám dokazuje, že doba slavného faraona se od našich časů příliš nelišila a že vláda tohoto nejmladšího egyptského panovníka bude navěky vyznívat jako skutečné životní drama. (Film+)

(více)

Recenze (48)

bez1 

všechny recenze uživatele

Líbivě natočená minisérie zvláště pro nás holky, ale historické skutečnosti je tam co by se za nehet vešlo. Takže tuto minisérii hodnotím jako fajn oddechovku od které nelze víc očekávat. ()

005 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, pokud máte rádi historické seriály. Jen se podle toho hlavně neučte historii!!!!!!!!!!!!! ()

Bassko

všechny recenze uživatele

Z tohto počinu som videl len niekoľko záberov a len tak málo mi stačilo, aby som vedel, že sa jedná o abnormálne historicky nepresnú...vec... Nemá to žiadne právo niesť žánre "historický a životopisný". Plus k tomu všetkému si myslím, že Tutanchamón je jeden z posledných historických osôb, ktoré si zaslúžia, aby sa o nich natočil film/seriál, či napísala kniha. Postihnutý chlapec za ktorého vládli kňazi a ktorý zomrel mladý...nebyť neporušenej hrobky, tak o ňom nikto ani necekne...Blud. ()

malet 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo o Eufratu a Tygrytíně, tak mi to nevadí. Ale toto nemá s Tutanchamonem nic společného. Ano točí se fikce třeba o Karlu IV., ale toto je za hranicemi mého vkusu. Aspoň za výpravu a hezkýho Tuta dávám 2 hvězdy.. ()

steelspace 

všechny recenze uživatele

Tento seriiál je špatný snad ve všem - z historického hlediska je to naprostý nesmysl, nemá to s Tutanchamonem nic společného. Jsou tam použity pouze určité prvky z přibližného období jeho krátké vlády. V druhé rovině - příběhu - je to taková až multikulturní limonáda. Další nesmysly se na nás valí celou dobu - faraon bojuje v první linii, místo hlídky si vezme vrchního velitele a plíží se do nepřátelského tábora atd. Všichni vypadají napůl jako z nějakého bollywoodského muzikálu a kulisy z PVC. Jedna věta za všechny - "víš určitě, že nejsi paranoidní?". ()

Reklama

Reklama