Reklama

Reklama

K smíchu

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2020), 8 h 50 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Dave Holstein

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Jim Carrey, Catherine Keener, Frank Langella, Judy Greer, Justin Kirk, Cole Allen, Juliet Morris, Juliocesar Chavez, Ginger Gonzaga, Kelly Coffield Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Jim Carrey hraje v tomto komediálním seriálu Jeffa, jehož alter ego Mr. Pickles je ikonou dětské televizní zábavy, vzorem laskavosti a moudrosti pro vnímavé mladé mozečky a rodiče, kteří s ním vyrostli. Jeffovi se tak na silné značce podařilo vybudovat úspěšné mnohamilionové impérium. Když se však jeho rodina – manželka, dva synové, sestra a otec – začne postupně rozpadat, Jeffův život má k pohádce daleko. Zbožňovaná celebrita se rázem ocitne v krizi, kterou nedokáže zvládnout. Následkem toho začne tenhle dobrák v krutém světě pomalu přicházet o zdravý rozum, což je sice legrační, ale současně velmi skličující. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele simply k tomuto seriálu (2)

K smíchu (2018) 

Kidding je pro mě rozhodně seriálové překvapení roku. Do seriálu jsem šla kvůli dvěma lidem, a to Jimovi Carreymu a Michelovi Gondrymu, které mám moc ráda. Ze začátku jsem nic moc nečekala, ale po pomalém rozjezdu mě to vtáhlo, ať už díky skvělým postavám, melancholické atmosféře nebo úžasnému Jimovi. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Opět podobný případ jako u první série, pomalý rozjezd a skvělé finále. Poslední dva díly jsou úžasné a já je skoro obrečela. Doufám, že třetí série už nebude, protože tady se všechno krásně uzavřelo. ()

Reklama

Reklama