Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál natočený podle scénáře Petry Soukupové vychází z populárního blogu herečky Marie Doležalové. Stejně jako ve svých deníkových zápiscích v něm s nadhledem a upřímností zasvětí diváky do nepsaných pravidel hereckého podsvětí a soukromí a umožní jim nahlédnout do soukromí herců, jejichž každodenním chlebem jsou role v nekonečných seriálech, přebíhání mezi papundeklovými ateliéry a špatně placenými kšefty, natáčení tolik nenáviděných milostných scén nebo boj o role, kvůli kterým jsou nuceni hubnout, přibírat, stříhat si vlasy nebo se jinak ztrapňovat. Co dělají herečky, když je nevidíte, prozradí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (7)

Kafe & Cigárko (2017) 

Celkově zajímavý seriál, kdy některé epizody byly lepší, některé už ne. Celkově jsem se bavil, že bych se dozvěděl něco převratně nového se taky říct nedá. ()

Casting (2017) (E01) 

Dva světlý okamžiky, Šteindler a ten závěr. Jinak takovej průměr. ()

Boj s tiskem (2017) (E02) 

Slabší než první díl, pár jednoduchých vtipů, nic zvláštního. Jo a "odkrytí" zákulisí rozhovorů do časopisů. ()

Záskok (2017) (E03) 

Nevím, co k tomu říct. Prostě člověk, který se pomalu psychicky rozkládá. Sám jsem to párkrát zažil a abych se přiznal, nikdy mi to vtipné nepřišlo. ()

Hubnutí (2017) (E04) 

Za mě zatím nejlepší epizoda, bylo svižné, rychlé a ne toporné, jako některé předchozí části. A hlášky skvělý "expedice na severní pól" zabodovala nejvíc. ()

Sláva (2017) (E05) 

Sice nedosahovalo takové kvality, jako předchozí díl, ale dno to rozhodně nebylo. ()

Sex (2017) (E06) 

Celkově průměrná epizoda, ale nemůžu říct, že bych se nudil. Taky nešlo o nějakou extra srandu. Edit: za vystřiženou scénu přidávám * na ****, jen škoda, že jí do seriálu nezařadili rovnou. ()

Reklama

Reklama