Reklama

Reklama

Než přišla bouře

  • USA Adrift (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (204)

POMO 

všechny recenze uživatele

Hezký skutečný příběh, ale jako film málo výrazný, přestože má pro diváka nachystané drobné překvapení. Není to ani chytrý plachetnicový survival (All is Lost), ani zajímavá vztahová interakce v survival prostředí (Hora mezi námi). Je to pouze červená knihovna, kterou si Shailene jako producentka nechala zrežírovat Kormakúrem, který má zkušenosti s natáčením na vodě. Jeho unikátní autorský dotek zobrazení souboje člověka s přírodním živlem to ale neobsahuje. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

První část, kde jde hlavně o flashbacky ohledně seznámení dvou hlavních postav je celkem nezajímavá a zbytečně dost utahaná. V této části máme možnost vidět snad všechny možné záběry na odhalené části těla případně stojaté bradavky hlavní herečky. Těchto záběrů je první půlhodina přímo prošpikovaná a celkem v takovém počtu záběrů to bylo únavné a otravujicí. Posléze se dostaneme dějem na vrak lodi a boj o záchranu života. Zde film překvapivě dostane hloubku a dá se mu částečně věřit prožívaný příběh. Ke konci, když se na plátně objeví osudný hurikán, tak při záběrech v větší výšky je velmi dobře vidět nekvalitní práce s CGI. Kdy vlny jsou rozmazané a nepůsobí věrohodně. Čekal jsem od toho více a dostal jsem velmi průměrné blatíčko. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Pro zasnene zeny, ktere jednou udelaly osudovou chybu a vlece se to s nima cely zivot, asi srdcervouci podivana. Pri pohledu na svuj obtloustly protejsek, svirajici lahvace a lovici na telefonu sportovni vysledky, zustanou jen oci pro plac, zmar a zoufalstvi. Pro me, jako pro toho s tim lahvacem, nesnesitelna kycovita curakovina s vysostne nesympatickou hlavni hrdinkou. Bod za kameru. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to hezky, ale žádný zázrak. Oceňuji střídání dějových linek a také délku filmu. Oba herce znám a mám relativně ráda, ale po tomto filmu pochybuji o hereckých schopnostech obou. Plus to ke konci šíleně hrálo na city. Možná by i slzička ukápla, ale byla jsem rozptýlená faktem, že ta pipka střílela ty světlice někam do pr**** než aby mířila nad sebe... Asi se na to už znovu nepodívám, ale vzpomínat ve zlém snad nebudu. 3* ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Od filmu som veľa nečakal. Trailer ale vyzeral pekne a už dlho som nebol v kežmarskom kine. Čakali ma samé reklamy na slovenské a české filmy ale spät ku filmu. Ten nebol až tak zlý a prekvapivo rýchlo zbehol. Lenže bol až príliš zle natočený. Odrazu jedna scéna strieda druhú a to je veľká škoda že je to spracovane práve takto film by možno aj zaslúžil viac ale ani ten koniec neočaril. Čiže tu máme priemernu katastrofickú romantickú drámu. Ktorá ale bola celkom dobrá. Videl v kine 2D verziu. 3* ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Hlavná predstaviteľka Shailene Woodley po druhýkrát v kariére stvárnila skutočnú postavu. Prvýkrát to bolo vo filme Snowden (2016), kde si zahrala ako Lindsay Millsová, priateľka Edwarda Snowdena. (MikaelSVK)
  • 90 % filmu bylo natočeno přímo na moři. (griph)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama