Reklama

Reklama

French (Scott Adkins) je majitelem malé boxerské školy. Jenže se svoji finanční situací nemůže utáhnout nájem, a tak musí vzít nějakou "bokovku". Od kamaráda Alexe (Michael Paré) dostane tip na práci pro velkého Tommyho (Vladimir Kulich). Ten si ho proklepne a hned mu přidělí Sueho (Louis Mandylor) za parťáka. Jejich první úkoly jsou naprosto jasné. Dle seznamu všechny upozornit, že ještě nezaplatili svůj dluh. Ale na tenhle druh "práce" potřebujete opravdu tuhý kořínek! (Rodriguez)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Adkins má prej pásek z i krav maga, takže má i co nabídnout co se týče nějakejch chvatů. Ty kopy jsou trošku ohrané.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Chapem, ze u Adkinsa si zvyknuty na iny styl, ale mne to praveze prislo ako osviezenie, ze ten styl pre zmenu zmenili a choreograf sa namiesto efektu a akrobacie zameral na kontakt a viac pastnych subojov, ktore posobili ozaj drsne. Pacilo sa mi aj to, ze Adkins aj ked nakoniec vzdy vyhral, tak dostaval riadne na budku, bolo to aspon trochu napinave :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

bitky jsou víc postavený na efektivitě a kontaktu, než na akrobacii a otočkách. U accident man jsou fádní a místy pomalejší, tady se to hemží naprosto dynamikou a není to hloupě sestříhaný

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bitky teda dost fádní nevím co se vám na nich tak líbí. Mám pocit, že Adkins už začíná bejt vyčpělej a to nejlepší už ve filmech ukázal. Chtělo by to ten thriple threat ten vypadal fakt super.

na příspěvěk reagoval Ouwen, m.a.t.o.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Máte pravdu, bitky jsou skutečně špičkový a kvůli nim tenhle film dám.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nenadchlo ale rozhodne ani neurazilo. Scenar je slaby a najviac ma mrzelo, ze koniec vysumel tak nejak do prazdna, ale zase ako pise mzss1, chemia medzi Adkinsom a Mandylorom fungovala, bitky boli prvotriedne (sice bez akrobacie ale posobili drsne) a vdaka vegetolovym titulkom som sa mohol zasmiat na viacerých hlaskach.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Uvod je super a nasledne sa to uz neustale zhorsuje az som to ledva dopozeral.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Zpočátku to vypadalo, že to bude pecka jako Accident man, jenže poslední třetina filmu byla už nudnější a finále úplně debilní. Takže pouze 3*. Ale rvačky jsem si užil dosyta a chemie mezi Adkinsnem a Mandylorem byla dobrá. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Te Adkinss ty srqacyk chrli tak, ze by si jeden mohl rict, ze mu jde o kvalitu, Mark Strong by mohl vypravet, ikdyz on je alespoon  vynikajici herrec.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Na tomhle filmu je nejpovedenější trailer ale nenechte se zmást. Bitky jsou zajímavý snad jenom tím, že Adkins tentokrát dostává dost na prdel. Na pořádný přestřelky nebyli finance a těch pár kratičkých co tu je stojí taky za hovno 2* jsou ještě shovívavý. Jo a zatím co Accident man mi přišel aspoň místy vtipnej, tak tady na mě ten pseudo humor vůbec nefungoval, ale je to další film kterej bude vegetol vynášet do nebes :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

líbí se mi ty bitky, takový normální a přitom, dost drsný,  ta rána do krku, ta bolela 

Reklama

Reklama