Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Fantastický film. Miloval som každú chvíľu. Počas celého filmu som sa bavil. Skvelá romantická komédia plná drámy a ďalších skvelých aspektov. Vážne by som to sledoval znova a znova! Každá jedna z postáv bola jedinečná a zábavná, obzvlášť sa mi páčila najlepšia kamarátka Astrid. Tento film vrelo odporúčam všetkým! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

V první řadě šíleně povrchní snobárna, řekla bych. Až ve druhé řadě o tom, zdali a jak chudičká americká Popelka ke svému singapurskému princi přijde ... přičemž vyprávění disponuje jen průhledňoučkými a nepříliš důvěryhodnými zvraty, které nejsou zcela zvládnuté ani herecky. Finále taktéž neoslní ... nicméně ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- kdo chce kam, pomozme mu tam. Když si představím život v TOM prostředí ... v TÉ rodině - se všemi lidmi, kteří se s ní stýkají, a s hodnotovými žebříčky, které vyznávají ... nejsem si úplně jistá, zdali jde vážně o happy end. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Uz dlhsie som mala v plane pozriet si tento film, s bliziacimi sa GOLDEN GLOBES som sa s tym poponahlala. Poviem to takto. Mam rada romanticke filmy a aj tento sa mi pacil. Sympaticka hlavna hrdinka, nezvycajne exoticke prostredie, fajn pribeh, atd. ale nominacia za BEST MOTION PICTURE musical or comedy ma naozaj prekvapila, pre mna taky lepsi priemer 3,5*. Herecky vykon filmovej Rachel naozaj dobry - s touto nominaciou suhlasim. Zaujimava postava - Astrid. 70%. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zas film, pri ktorom si chudobný národ môže predstavovať, aké “problémy” by musel riešiť keby mal na konte miliardy. Na tom, že majú všetci šikmé oči zas tak nezáleží, prím hrá neustále prehliadka opuletného bohatstva. Pod týmto pozlátkom sa rieši aj nejaký ten vzťahový príbeh, no ten ma kvôli pomalému tempu a prehnanej dĺžke filmu vcelku nudil. 5-/10 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No ja vám ľudia neviem, ale ja som dosť nespokojná. Musím si prečítať knihu (už pridávam do zoznamu), ale takto generickú romantickú vec som už dlho nevidela. Človek by si myslel, že z tej krásnej polohy, že sa teda jedná o ázijskú kultúru vyťažia trošku viac. Namiesto toho, je to iba všeobecná komédia, ktorá by bola úplne rovnaká, či by sa jednalo o Crazy Rich Italians, Crazy Rich Americans alebo hocičo iné. Jedná sa o úplne tuctovú zápletku, čo nevadí, lebo romantické filmy sú vždy tuctové, v ktorej sa nám snažia predstaviť nejaké bláznivé rozhadzovanie peňazí, "akože" charakteristické iba pre Ázijčanov, ale ja neviem, podľa mňa tam nič také nebolo. Ázijci majú krásnu kultúru, svoje vlastné ponímanie sveta, a to absolútne vo filme nebolo využité. Film je natočený v krásnom prostredí, ktoré hrá farbami, kostýmami ´, gigantickými domami, avšak, toto úplne prehluší akékoľvek emócie z filmu. Hlavní hrdinovia nie sú príliš zaujímaví, ale pozitívne hodnotím, že sa tam neobjavilo žiadne prehnané obviňovanie, či "urazenie". Popravde, sú tak strašne nezaujímaví, že mi bolo úprimne jedno, čo sa stane. Film je veeeľmi dlhý na tento typ príbehu, nemá veľa vtipných momentov, a je HROZNE! HROZNE! ozvučený. Väčšina rozhovorov, kde máte viac ako 3 osoby sa odohráva na párty, ale hudba prehluší ten rozhovor natoľko, že neviete, čo sa deje. Najzaujímavejšou postavou je Astrid, keby o nej natočili film, ako prvá idem do kina. Dá sa to pozerať, ale je to nudné. 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Rostlina, jejíž květy obdivuje společnost při prvním setkání s babičkou, se jmenuje Epiphyllum oxypetalum a jedná se o kaktus. Pochází z Ameriky, v jihovýchodní Asii však zdomácněl a stal se velmi oblíbenou a kultovní rostlinou, jejíž květy se otevírají pouze po jednu noc. (Jirka_Šč)
  • Natáčelo se od 24. dubna do 24. června v Malajsii a Singapuru. (ČSFD)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (barborasara)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama