Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

Figu 

všechny recenze uživatele

Můj názor je ten, že film v hlavní roli se Sethem Rogenem, nemůže být prostě kvalitní. Paradoxně nedostatky idiota náramě vynahrazuje neodolatelná Charlize, která je momentálně jednou ze špiček ženskýho Hollywoodu! I přes to, jde o celkem zbytečně dlouhou romanťárnu, jenž je na můj vkus šíleně přeceněná! 55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spíše než s láskou se jedná o srážku s nudou. Notting Hill nebyl určitě nejskvělejší romantickou komedií všech dob, ale nabídl nám Julii a Hugha ve vrcholné formě se srdcem na dlani. Tady máme chladnější dvojici. Politička, která si musí dávat pozor na každý svůj projev těla, slovo se zamiluje do bývalého novináře, který jí píše projevy. Seth Rogen se pro romantické komedie opravdu nenarodil, ale co překvapí, tak se do nich nenarodila ani Charlize Theron. Jediný kdo mě potěšil byl neustále se zlepšující O'Shea Jackson, který herecky roste do extraligy. Myslím že na nějakou dobu si romantickou komedošku zase nepustím, protože to fakt přestává být sranda. 50% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Long shot se sice nevyhne klasickým rom-komovým klišé,ale nejednou je dokáže solidně shodit a jako celek je to milé,sympatické a vtipné.Rogen sice hraje prakticky totéž co vždy,ale v rámci nechutností se drží zpátky a jeho postavě se prostě nedá nefandit.Spolu s okouzlující Charlize se navíc nad očekávání doplňují a já jim tu vzájemnou chemii věřil...80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příběh je pochopitelně jasná hovadina, a protože jde i o romantiku a nejen o komedii, je závěr až děsivě předvídatelný, a přece jsem se dost dobře bavil. Nebýt oslavných davových scén v závěru, které si patosu chtivé americké publikum tolik žádá, klidně bych ještě jednu pětihrotou přihodil. Pokud je totiž mužským romantickým hrdinou otylý rabín v šusťákovce, který občas přeleští karosérii či podlahu tím mopem, co nosí na bradě, je těžké se nesmát. O oku příjemné záběry se s přehledem postarala Charlize Theron, scénář nebyl tupý, bylo se čemu zasmát, tak proč ne? ()

campix 

všechny recenze uživatele

I přes to, že je Long Shot klasickou šablonovitou záležitostí, tak působí dostatečně svěže na to, aby dokázal vzbudit pozornost mezi svými souputníky. Chemie mezi hlavními protagonisty funguje na výbornou, dialogy jsou příjemně napsané. Po komediální rovine se až na pár vyjímek nedostáváme do nepříjemně trapných poloh, ve kterých je Seth Rogen mistr. Takže v tomto ohledu vládne docela spokojenost. Charlize Theron je zároveǹ neskutečně okouzlující. Celkově ale film hodnotím jako průměr, protože podobných filmů je strašná spousta a zas tolik Levinovo dílo nevyčnívá. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama