Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (292)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Romantický žáner je pre mňa porno bez sexu, v rámci ktorého na miesto silikónových koz a úprimného úsmevu počas dvojitého análu na diváka útočí iná zbierka nereálností. Srážka s láskou našťastie ponúka postavy medzi ktorými vzniká podivná chémia pripomínajúca skutočný vzťah. Dospelý, nadržaný, vulgárny, úprimný, navzájom sa doplňujúci a s potlačeným pocitom, že sa to určite musí posrať, ale keď sa to neposerie hneď dnes, tak je všetko v pohode. Nečakajte komédiu v pravom slova zmysle. Vtip je však prítomný. Dostanete klasiku naopak. Teda krásna, chytrá, úspešná a k nej debil s potenciálom. Ja som im fandil, čo viac chcieť? P.S.: Tá politická kulisa, kde tvorcovia hrajú na eko, gender a antitrumpovskú strunu, tak tá mi zážitok nekazila, pretože mi to vynahradila prekvapivá sympatickosť nevhodného páru. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Toto je prezidentský úsmev, ukázať zuby, opozdený smiech, aáá toto je môj skutočný smiech..." Nenechám si ujsť žiadny dobrý film s Ch. Theron, ktorá má neskutočný talent a dokáže zahrať všetko tak dokonale a presvedčivo, až sa nečudujete, že je momentálne najžiadanejšia herečka v Hollywoode. Humor je dobrý, schválne nepíšem výborný, pretože každý to vníma inak a nájdu sa aj slabšie vtípky no netlačí zbytočne na pílu a nechce byť vtipný za každú cenu, čo si cením. S. Rogen je klasik od ktorého viete úplne presne, čo máte čakať a Charlize samozrejme príjemne prekvapila hlavne tých, ktorí si mysleli, že komédia nebude pre ňu. Dokázala, že opak je pravdou. Veľmi príjemná romantická komédia. 80%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spíše než s láskou se jedná o srážku s nudou. Notting Hill nebyl určitě nejskvělejší romantickou komedií všech dob, ale nabídl nám Julii a Hugha ve vrcholné formě se srdcem na dlani. Tady máme chladnější dvojici. Politička, která si musí dávat pozor na každý svůj projev těla, slovo se zamiluje do bývalého novináře, který jí píše projevy. Seth Rogen se pro romantické komedie opravdu nenarodil, ale co překvapí, tak se do nich nenarodila ani Charlize Theron. Jediný kdo mě potěšil byl neustále se zlepšující O'Shea Jackson, který herecky roste do extraligy. Myslím že na nějakou dobu si romantickou komedošku zase nepustím, protože to fakt přestává být sranda. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Au. Tohle se hodně nepovedlo. Není to moc romantické, spíš jen beznadějně nudné, není to moc zábavné, většinou spíš trapné. Až na vzácné chvilky drobného zajiskření je chemie mezi ústřední dvojicí téměř nulová  a scénárista se marně pokouší zamaskovat bezradnost sadou samoúčelných vulgarit a pubertálních trapností. Všechno to obzvláště vynikne při srovnání třeba s tematicky příbuznou o 25 let starší Bez řečí (1994). Přitom člověk cítí, že to mělo potenciál na solidní žánrovku. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zajímá mě, jak lidé vnímají moje úspěchy.“ - „Víte, my se nezaměřujeme na konkrétní politické kroky…hlavně proto, že to lidi nezajímá.“ Ministryně zahraničí, budoucí kandidátka na prezidentku musí dávat na názory amerického lidu, a to i ohledně svého potencionálního partnera, který je jistě na hony vzdálený nezaměstnanému, „vymóděnému“, obtloustlému, brýlatému, vousatému a židovskému novináři se špatným mířením…Srážka je fajn. Jde o sice naivní, ale jinak moc příjemnou a úsměvnou oddechovku (ne, o modernější Notting Hill se opravdu nejedná). Romantika místy překvapivě dost funguje (nejvíc v momentech, při kterých hrají Roxette), snad jen toho humoru by mohlo být více (ve stylu „vyprazdňování kapes“) a úměrně s tím i méně scén, ve kterých žvaní nevtipný Lance (v o rok starší Dokonalé loupeži mi O’Shea Jackson sednul lépe). Překvapila mě karikatura amerického prezidenta, s koncem to ovšem bylo přesně naopak (osobně bych to střihnul už při scéně před Fredovým bytem). Celkově to vidím na slušné 4*. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama