Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $61,705,123Tržby Celosvetovo $73,883,359Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,908,114Tržby za predaj DVD v USA $15,944,853║ Len ďalšia kresťanská umelina (reklama na uverenie v boha, heh), ktorú môžu v plnej plochej kráse zožrať len američania. Herecky ani príbehom to nedokáže tak strhnúť aby sme mohli viac precítiť tie útrapy v tomto to je strašne povrchne odbité. Najlepšie na filme boli tie kostolné spevácke vypalováky. /videl v kine: 40%/ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jakozto ateista /hm, ateista, skor agnostik, spiritual but not religious/ vycitam filmu prilisne "panbickarstvi"- fakt tie nabozenske kecy sa nedali pocuvat. Patricia Riggen mi ako reziserka hovori uplne hovno, a rezisersky teda nic moc -tempo tiez kadejake len nie dobre. Ale zase ako uvadza T2, zarobilo to na seba fajne, preto vysoke hodnotenie . 81 % ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film bude o hodně zajímavější bez čtení obsahu, který vyzrazuje až na pointu celou zápletku. Je to taková reklama na Církev, všechno se točí kolem kostela a když se něco špatného děje, sejde se na podporu celá kongregace. Tohle u nás neznáme, ale na malém americkém městě je to asi normálka. Film je plný utrpení, takže celkem zápřah na herce. Nicméně jde o tu pointu, takže se tvůrci nesnaží vymačkat z diváka za každou cenu slzy. Celý scénář je více méně návod, jak by měl jednat správný křesťan. Ale je to koukatelný návod a snad ani nemilitantního ateistu neurazí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Dobře zahraný, silně emotivní snímek (pokud máte vlastní děti), doktor Nurk byl ukázkovým příkladem profesionálního přístupu. Poměrně silně věřící film, se kterým budou mít naopak zarputilí ateisté asi velký problém. Mě osobně se líbila myšlenka víry v to, že existují dobří lidé, kteří jsou ochotni pomoci. Jinak co se týče zdravé výživy rodiny si asi v závěru udělá každý sám. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama