Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naplnil radostí. Radostí, že po neskutečných 10 letech má Jennifer Garner konečně další film, ve kterém hraje hlavní roli. Radostí, že se režisérka mého oblíbeného DCH filmu Lemonade Mouth se dostává postupně k větším filmům. Radostí, že se takhle krásný příběh dostává mezi širokou veřejnost i mimo Státy. Nejsem věřící, natož křesťan, a tenhle film mě v tom rozhodně neovlivnil. Myslel jsem si, že to bude nějaká neskutečná křesťanská agitka, ale ve skutečnosti, je to jenom natočené podle skutečné události, která má křesťanský podtext. Takže, neříkám, že se tvůrci tohoto filmu nesnažili zacílit se na křesťanskou společnost, ale, pokud máte trochu porozumění, bez víry si ho užijete i vy. Jsem hlavně rád, že tuhle skutečnou událost nevyplácali na nějaký levný, debilní LifeTime film, ale dali tomu solidní rozpočet, sehnali skvělou herečku (Garnerová) dobrou režisérku, kvalitního kameramana a tak dále. Všechno na tomhle filmu je kvalitní a čisté. Největší plus tohoto filmu je ovšem to, že ve mě dokázal vymanit emoce. 2x slzičky proběhli. A za to já dávám vždy hvězdičku navíc. Není to spravedlivé, ale je to moje hodnocení. Jinak je to hezký film na sobotní odpoledne pro celou rodinu. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Některé snímky chtějí cílit na city a vyvolat u nás i pár slziček. Zázraky z nebe přesně zapadají do této skupiny. Jenže zde vůbec nic nefunguje. Kromě pocitu otrávenosti se u mě vůbec žádné další pocity nedostavily. Vše je natahované a vzhledem k nesympatičnosti všech hlavních hrdinů, mi bylo úplně jedno jak vše dopadne. Možná dle výše uvedených řádků vám budu připadat jako puritán, ale mě to skutečně vůbec nezasáhlo a nedoporučuji. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem kolik mám dát filmu hvězdiček, ale když to porovnám s filmem Nebe existuje, který je vlastně natočený na stejných principech, tak se mi oba filmy líbili stejně. Krásný a smutný příběh se zajímavým koncem. U filmu jsem si poplakal, jelikož mě to v některých scénách vážně dojalo, ale bylo to na mně až moc náboženské. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vydržet se dá cokoliv, ale takové tlačení na pilu jsem teda opravdu nečekal. Mohlo jít o hezké rodinné drama s dobrým koncem na závěr ve styl tehdejší televize Hallamark. Ostatně v názvu máte spoiler jako hrom. Nicméně držel jsem se zuby nehty po celej film. Třeba střelenou Queen Latifah by tu měl mít rád každý. Ale setkání s Bohem na závěr filmu mě dostalo tak do kolen, že jsem neměl dál sílu vnímat, co se ve filmu děje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)

Reklama

Reklama