Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Jestli mám být upřímná, tak tyhle filmy moc nemusím, ale jsem si jistá, že zažraní křesťané na to budou určitě koukat s otevřenou hubou a rozplývat se nad dokonalostí toho šéfíka tam nahoře. Víra je dobrá věc, avšak nic se podle mě nemá přehánět. Bohužel to tady nevyšlo a celé se to zvrhlo v jednu velkou modlící šaskárnu. Pro příšte by mohli méně tlačit na pilu a možná by vznikl i nějaký přijatelný film s křesťanskou tematikou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $61,705,123Tržby Celosvetovo $73,883,359Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,908,114Tržby za predaj DVD v USA $15,944,853║ Len ďalšia kresťanská umelina (reklama na uverenie v boha, heh), ktorú môžu v plnej plochej kráse zožrať len američania. Herecky ani príbehom to nedokáže tak strhnúť aby sme mohli viac precítiť tie útrapy v tomto to je strašne povrchne odbité. Najlepšie na filme boli tie kostolné spevácke vypalováky. /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem kolik mám dát filmu hvězdiček, ale když to porovnám s filmem Nebe existuje, který je vlastně natočený na stejných principech, tak se mi oba filmy líbili stejně. Krásný a smutný příběh se zajímavým koncem. U filmu jsem si poplakal, jelikož mě to v některých scénách vážně dojalo, ale bylo to na mně až moc náboženské. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Dobře zahraný, silně emotivní snímek (pokud máte vlastní děti), doktor Nurk byl ukázkovým příkladem profesionálního přístupu. Poměrně silně věřící film, se kterým budou mít naopak zarputilí ateisté asi velký problém. Mě osobně se líbila myšlenka víry v to, že existují dobří lidé, kteří jsou ochotni pomoci. Jinak co se týče zdravé výživy rodiny si asi v závěru udělá každý sám. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama