Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

castor 

všechny recenze uživatele

Předtím než režisér Mike P. Nelson představil jakousi novou verzi původní ulítlé šestidílné série Wrong Turn, tak nás vzal do budoucnosti, ve které nemá nikdo na růžích ustláno. Ostatně nikdo nečekal už to, co se odehrálo. Ti šťastnější zemřeli okamžitě. Ostatní, imunní vůči černému jedu, se museli rozhodnout. Protože pokud chtěli přežít, museli zapomenout na svůj předchozí způsob života a stát se divochy nové (morálně chatrné) doby. V té se snaží zorientovat i manželský pár, který k sobě hledá znovu cestu. Ačkoliv nás výsledek nevezme nikam, kde jsme ještě nebyli, tak to celkově nechutná úplně špatně. Někteří členové maskovaných krvežíznivých gangů jsou solidně ulítlí, pár scén stojí za pozornost, i když na dřeň tvůrci prakticky nejdou (třeba v případě toho, že ženy mají cenu zlata). Taková dietní anarchie. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

V post-apokalyptickém světě je vždycky banda zvrhlých gangu kteří chtějí vládnou a ne jen to ženy jsou větší zlato jak jídlo. Svět je dobře vytvořen a příběh se zničím nemazlí a jde se na věc a tak slušné masky a trocha krve řezby je na pravém místě poté nový přátele a trochu film klesá na kvalitě a ve smě se už tak drží celou dobu sem tam ještě dostaneme malé krve podívané ale to je vše. Celkový příběh je super zvířecí masky jsou dost nepříjemné, Mark je prostě slaboch v podání chytrého muže. Nina je držka mouchy kterou bych plácačkou pleštil protože se furt tváři jako by měla kolik v řiti a ona film shazuje dolu protože je hrozná, i když dělá na konci frajerku. Zbytek filmu je skvělý ale málo využitý a ani už velmi známa či podobná výborná hudba to nezachrání a nebo konečný menší maso takže střed tohohle hororu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

V blízkej budúcnosti sú po vypustení vírusu spojené štáty v troskách (niežeby neboli aj tak) mestá ovládajú gangy a ľudia bojujú o prežitie najlepšie ako dokážu. Príbeh sleduje putovanie manželského páru, ktorý sa chce vrátiť k ženiným rodičom do Milwaukee. Cesta je však plná nástrah...Opäť film z nevyužitým potenciálom, na ktorom však potešia celkom podarené kostými a živé vstupy z rádia, ktoré inak slabučký dej oživia aspoň natoľko, že ho budete vnímať napriek tomu, že kroky všetkých postáv sú nepochopiteľné. Postapokalyptický svet nepôsobí vôbec dôveryhodne, sotva priemerný herci kvalite tiež nepridajú ale napriek tomu bol film aspoň priemerným zážitkom, kedže vzdialene pripomenul prvého Mad Maxa. 55% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Chabá béčková ubohost, kde někdo vzal určitou postapo budoucnost, idiotsky vymyslel několik různých znepřátelených gangů, kterým jde jen o znásilňování žen, a vmotal do toho stupidní příběh rozpadajícího se manželství, kde vše zachrání jakási citově zmatená, vzpamatuvší se ženuška. Každý gang má své vlastnosti - všichni jsou to násilníci, vrazi a zlotřilci, ale každý má jiný typ vozidel, zbraní, masek a chování. Takže kromě cesty kamsi do řiti uvidíme pár přestřelek, výbuchů, smrtí, nesouvisejících epizod a děj bez gradace. Jediné, co gradovalo, tak moje očekávání konce. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Horror? V žádném případě! Je to postapokalyptická sračka. Už po pár minutách ségra říkala: "Ta píča s těmi sluchátkami mne už sere! Ať už chcípne!" No a když se nedočkala, od TV odešla. To co by mne zajímalo, jako např. proč letadla roznesla jed? Proč někteří přežili? To se ve filmu nedozvíme. Hnusná špína s ještě větším hnusákem jede za rodiči do jiného města a během cesty potkávají tlupy nemytých hovad! Kdyby mi kolega "vegetol.mp" neposlal přednostně české titulky, označil bych film jako ODPAD! Ale dávám 20%, za to, že ten překlad filmu vydržel až do konce! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama