Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní Post-apokalyptická, akční, krvavá husťárna. Jak psal EvilPhoEniX, pokud by něco takového nastalo, přál bych si aby to přesně takhle vypadalo. Šílené gangy, absolutní anarchie, silnější pes mrdá ! Super úvod, kdy letadla rozprášila chemikálii, bezvadná atmosféra, několik pěkných krvavých scén, ruská ruletka, fájn závěr v předměstí. Nejvíce se mi líbila sekvence s černošskou rodinkou ( a jejich výtečné burgery ! ) Nechybělo málo k 5* možná to chtělo místo Kate Bosworth někoho jiného, protože z počátku jsem ji na chuť taky nemohl přijít. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který by mi ale více seděl jako seriál, než jako film. Docela utahaný děj, který má zajimavý průběh, ale bohužel je tu málo času na probádání tohoto světa, takže nezbývá nic jinýho, než že to upadne do průměrného světa zapomnění, což je možná škoda, protože jako seriál by to rozhodně mělo šanci. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Horror? V žádném případě! Je to postapokalyptická sračka. Už po pár minutách ségra říkala: "Ta píča s těmi sluchátkami mne už sere! Ať už chcípne!" No a když se nedočkala, od TV odešla. To co by mne zajímalo, jako např. proč letadla roznesla jed? Proč někteří přežili? To se ve filmu nedozvíme. Hnusná špína s ještě větším hnusákem jede za rodiči do jiného města a během cesty potkávají tlupy nemytých hovad! Kdyby mi kolega "vegetol.mp" neposlal přednostně české titulky, označil bych film jako ODPAD! Ale dávám 20%, za to, že ten překlad filmu vydržel až do konce! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Americká vláda to přehnala s chemtrails a tenhle kdysi skvělej národ už nepatří Bohu, ale gangům. Jmenovitě to jsou Popravčí, Prostěradláci, postarší plesnivci Pluhoši, pošahaní pouťoví Plejeři a zdánlivě nevinní, od břicha dolů bodné rány zasazující Prckové. A proti nim ta nejdrsnější tlupa severovýchodu Pár v rozvodovém řízení, toho času na cestě do Milwaukee.. Nelson se pokusil snímku vštípit jistou osobitost, ale v postapo prostředí zužovaném morálním úpadkem zbytečně zůstával u rádoby psychologické zdi a pitoreskních výjevů. Ke konci se jeho šílené maxování zvrhlo v solidní béčkový shot-out a je škoda, že se takhle nevyprofilovalo už od samého začátku. P.S.: Vím, že už je deset let po smrti, ale přísahám, že jsem viděl Roye Scheidera.. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Téměř neoriginální film, jehož námět můžeme vidět u tolika jiných filmů, mě na první pohled zase úplně nenalákal. Musím říct, že už asi po 20 minutách jsem byla přesvědčena o opaku. Bohužel to tak mám, že filmy, které vypadají dobře mě zklamou, a ty od kterých nic nečekám mě překvapí... No, takže, nic moc se tam vlastně ani nestane, sledujeme pár, který se snaží uniknout násilnickému gangu, ale ono to tak všechno hrozně hezky fungovalo a plynulo, že jsem ani neměla čas se nudit. Mou pozornost si to získalo hned a v napětí jsem sledovala dál a dál. Natočit film, který je založen skoro na ničem... klobouk dolů.. Nicméně o horor se nejedná ani omylem. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama