Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Americká vláda to přehnala s chemtrails a tenhle kdysi skvělej národ už nepatří Bohu, ale gangům. Jmenovitě to jsou Popravčí, Prostěradláci, postarší plesnivci Pluhoši, pošahaní pouťoví Plejeři a zdánlivě nevinní, od břicha dolů bodné rány zasazující Prckové. A proti nim ta nejdrsnější tlupa severovýchodu Pár v rozvodovém řízení, toho času na cestě do Milwaukee.. Nelson se pokusil snímku vštípit jistou osobitost, ale v postapo prostředí zužovaném morálním úpadkem zbytečně zůstával u rádoby psychologické zdi a pitoreskních výjevů. Ke konci se jeho šílené maxování zvrhlo v solidní béčkový shot-out a je škoda, že se takhle nevyprofilovalo už od samého začátku. P.S.: Vím, že už je deset let po smrti, ale přísahám, že jsem viděl Roye Scheidera.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak včera jsem viděl červenoknihovní postapo (https://www.csfd.cz/film/513241-hostile/komentare/) a dneska pro změnu zase absurdní postapo. Ale příště si radši pustím zase nějaký obyčejný klasický postapo, protože tyhle dvě menšinově subžánrový postapa se dost nepovedly. Co třeba bylo probůh tohle? Černá komedie? Zhulenej úlet? Pokus o jakousi experimentální fantasmagorii? Projekt partičky kámošů k zabití přehršle volnýho času? Já teda sice momentálně taky potřeboval jen zabít nějakej volnej čas, ale chtěl jsem se přeci jenom i trochu pobavit a ne jenom kroutit hlavou a nesouhlasně mlaskat. V brakovejch béčkách většinou neřeším nějaký to nesmyslný jednání postav, ale tady už ho bylo fakt příliš. Chlap co na požádání položí nabitej kvér. Ženská která si pustí do sluchátek muziku, když má v baráku návštěvu vrahounů. Plesniví dědkové jako vůdci drsňáckých gangů. Sto rádoby drsnejch gangsterů nechá z místnosti vycouvat zraněnou ženskou s polomrtvým mužíčkem jen proto, že mává pistolkou, přitom se stačilo na ni vrhnout. Atd atd atd... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní Post-apokalyptická, akční, krvavá husťárna. Jak psal EvilPhoEniX, pokud by něco takového nastalo, přál bych si aby to přesně takhle vypadalo. Šílené gangy, absolutní anarchie, silnější pes mrdá ! Super úvod, kdy letadla rozprášila chemikálii, bezvadná atmosféra, několik pěkných krvavých scén, ruská ruletka, fájn závěr v předměstí. Nejvíce se mi líbila sekvence s černošskou rodinkou ( a jejich výtečné burgery ! ) Nechybělo málo k 5* možná to chtělo místo Kate Bosworth někoho jiného, protože z počátku jsem ji na chuť taky nemohl přijít. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V blízkej budúcnosti sú po vypustení vírusu spojené štáty v troskách (niežeby neboli aj tak) mestá ovládajú gangy a ľudia bojujú o prežitie najlepšie ako dokážu. Príbeh sleduje putovanie manželského páru, ktorý sa chce vrátiť k ženiným rodičom do Milwaukee. Cesta je však plná nástrah...Opäť film z nevyužitým potenciálom, na ktorom však potešia celkom podarené kostými a živé vstupy z rádia, ktoré inak slabučký dej oživia aspoň natoľko, že ho budete vnímať napriek tomu, že kroky všetkých postáv sú nepochopiteľné. Postapokalyptický svet nepôsobí vôbec dôveryhodne, sotva priemerný herci kvalite tiež nepridajú ale napriek tomu bol film aspoň priemerným zážitkom, kedže vzdialene pripomenul prvého Mad Maxa. 55% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to takový post-apo pro děti. Postavy jsou hloupý (existuje film kde se Kate Bosworth nechová jako kráva?) a jednaj vždy v rozporu s přežitím. Připomínalo mi to Purge a to hlavně tim promarněným potenciálem kdy to má bejt jakože hodně násilný a hodně drama a selhává to na obou frontách. Dávám hvězdu za občas slušný kostýmy ale jinak to nestojí ani za zjebanou grešli. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama