Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinář Chris Chandler přijde v Los Angeles o auto, které nutně potřebuje. Nečekaně mu pomůže neznámý muž, který mu daruje svůj luxusní vůz. Překvapený Chris později dárce, právníka Thorsena, vyhledá, a ten mu vypráví, jak byl před časem v nemocnici s dcerkou, která dostala astmatický záchvat. Lékaři si jich nevšímali, dokud je k tomu se zbraní v ruce nedonutil mladý raněný černoch, kterého nikdy dřív neviděl. Chris se rozhodne vypátrat o podivném řetězu dobrých skutků víc. Dostane se tak na stopu jedenáctiletého Trevora McKinneye, který žije na chudinském předměstí Las Vegas s matkou, alkoholičkou Arlene. Před čtyřmi měsíci dostala jeho třída od nového učitele Eugena Simoneta neobvyklý úkol. Vymyslet způsob, jak zlepšit svět kolem sebe, a pokusit se ho realizovat. Trevor přišel s nápadem, že pomůže třem neznámým lidem, a každý z nich místo aby mu pomoc oplácel, ji pak poskytne dalším třem. V rámci projektu přivedl domů bezdomovce Jerryho, dal mu najíst, nechal přespat v garáži a poskytl mu trochu peněz. Druhý, kterému se Trevor rozhodl pomoci, byl sám učitel, poznamenaný v obličeji popáleninami. Pokusil se dát ho dohromady se svou matkou, kterou se tak současně snažil ochránit před svým hrubiánským otcem Rickim. Později však nedokázal zabránit týrání spolužáka Adama trojicí rváčů a smutně konstatoval, že ani v případě Jerryho a učitele se mu snaha nevydařila. Netušil, že se jeho nápad šíří jako nenápadná lavina celou zemí. Ne všechny pohádky však mají dobrý konec. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (437)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kevin Spacey je skvelý herec (ale na pochopenie tohto faktu nepotrebujem vidieť Pay It Forward) a myšlienka bola povedzme pekná...Inak je to celé jedna obrovská, PRÁZDNA, klišoidná, manipulatívna a umelá americká sračka, ktorá si nezaslúži ani jednu slzu, ani náznak zamyslenia. A za ten záver, ktorý to celé fenomenálne dorazil, by som niekoho nakopal, bŕŕŕŕŕŕ...Odporný infantilný film rovný telenovele!!! A to som empatik so silným sociálnym cítením:) ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Vrchol amerického citového kalkulu. Všechny postavy trpí, trpěly, nebo budou trpět a to ne jen tak ledajak - v tomhle filmu se prostě trpí zásadně ve velkém! První polovina je obstojná - Leder nechává diváka v napětí a očekávání, ústřední trojice je vynikající, film poměrně příjemně ubíhá, dějová linie Spaceyho překonává linii hlavní a budí v divákovi (tedy alespoň ve mně určitě) zvědavost, ale pak přijde ten závěr. Nedivila bych se, kdyby sponzorem byla nějaká firma vyrábějící papírové kapesníčky, protože při promítání musela jejich spotřeba závratně stoupat. Všichni se milují, soucítí spolu, odpouštějí a do toho, asi kdyby to na někoho stále nezabralo, krásně dojemná Calling all angels od Jane Siberry, která si nezadá se slzným plynem... Aneb, jak odrovnat dobrý námět vyděračským koncem - škoda 1/5 ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na mňa to moc nefungovalo. Námet nebol zlý, vo svojej podstate je hrozne pozitívny, milý a povznášajúci. Len to spracovanie nebolo také, aké by som si ho predstavoval. Vyžarovala z neho naivita a prvoplánová citová vydieračka made in USA, hlavne v kontexte malého chlapca a jeho učiteľa, no a ten koniec už totálne skĺzol do pozície, ktorá mi vonkoncom nie je po chuti. Film je vhodný hlavne pre nenáročné romantické duše, ktoré obyčajne fungujú na románoch od R. Pilcherovej. 60/100 ()

fleker 

všechny recenze uživatele

doba pokročila tak daleko že neska už se dá poslat snad skoro všechno................... ZALEPIT ZALEPIT, NAPSAT BRNO POSLAT DÁL....todle mi rekli hned první den, nic jinýho prej při týdle práci nebudu potrebovat............jo, a este abych v práci nespal...ze se to prej nevyplácí... KDESI V DŽUNGLI KRABIC: ššššš---neviděli ste někdo jarouše? fffff-vod pauzy ne.... ššššš-to zas někde někde balí ty svý džonty žejo? fffff-tak to určitě ne ššššš-no jasně, ty abys ho nekryl... jarouš je svatoušek vid? fffff-no to taky, ale hlavně šéfe, jára je koksovej ššššš-bože rači už mi nic nerikej nebo nas tu vsecky zavrou O HODINU POZDEJI.... ššššš-takžes ho teda nevidel! fffff-sem snad rikal ze vod pauzy ne... O 10 MINUT POZDEJI... ššššš-tak už ho našli, je ve strakonicích fffff-ve srakonicich jo ? a co tam dělá ššššš-prej pije kafe fffff-von rozváží jo?ulejvák jeden, a me rikal ze dneska tu s nama bude az do konce ššššš-byl zalepenej v bedně, naka pani ho rozbalila ............v tvojí bedně!! fffff-to není možný,jak můžeš vědět že v mojí.. ššššš-podle písma fffff-tiskací tu snad používáme všichni nebo ne?! ššššš-tysi tu jedinej kdo kreslí vedle adresy zákazníka hrobeček fffff-tak to už potom nevim ššššš-a že nejseš nijak zvlast rozhozenej,to koukam, tobe to pripada normalni? fffff-no normalni zrovna ne, ale nějak mi to neprekvapilo, me uz se totiz neco podobnyho jednou stalo, ale neprislo se na to, a toho cloveka uz sem nikdy potom nevidel. ZPROSTREDKOVANE, DEN POTÉ- ZPOVED JAROUSE CESTOVATELE ....tak dala mi facku no,,,, ani ji moc neprekvapilo to že sem byl uvnitř, jako spiš to že tam společně se mnou nebyla ta lednice ,tak mi hned jednu třískla.... prej: přinesla sem manželovi z hospody džbán piva a nemám ho kam dát v tomhle vedru ....a já ji povídám,: "paninko zácházejte se mnou jako s chladničkou, no šup ho tam" a dostal sem druhou, za ty kecy ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Když jsem si chtěla pustit tenhle film, nečekala jsem od toho nic velkého. Ale tenhle film je DOKONALÝ po všech směrech.... Byl to dojemný zážitek, plný rodinného prostředí, rad ze života, romantiky, ale i vtipných až komických momentů. Celý film rozhodně udržovali tři pilíře - talent malého Osmenta, před kterým smekám, šarm Helen Hunt, která mě tady utvrdila, jak přirozeně a kvalitně dokáže odehrát tak silnou roli a v neposlední řadě herecký koncert Kevina Spaceyho. Nevím co víc bych dodala, k něčemu tak pravdivému a přirozenému, celý film jsem hltala a můj pocit z něj se zvyšoval, až chytl obrovský spád a neuvěřitelný konec. V jednu chvíli si myslíte, že je vše perfektní, že vše dopadlo, tak jak mělo a během minuty, když seberete odvahu vám to zničí život. Nemyslím si, že by to bylo přehnané a všechny ty pocity a emoce, které předváděli všichni tři herci, prostě byly tak přirozené a dojemné zároveň, že jsem nevěděla, zda se smát nebo brečet. A musím říct, že tak obrovské dojetí jsem dlouho nezažila a neprožívala film jako tento. Hrozně mě překvapil a potěšil a taky je nutno podotknout, že jsem ho dřív ani neznala, tedy nebyl pro mě nijak profláklý a přitom je tu hvězdné obsazení a perfektní obsah, který byl promyšlený natolik, že prostě ten konec každému musel vyrazit dech. A pětihvězdičkový film tohle přece musí udělat, ohromit ! A já s klidem můžu říci, že si ho určitě pustím ještě někdy znovu, protože to byla emocionální bomba ! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Dům McKinneyových byl postaven na okraji Las Vegas speciálně pro účely natáčení. Dům stále stojí, ale prošel výraznou přestavbou. (8smdesat)
  • Film vznikol podľa rovnomennej knihy od autorky Catherine Ryan Hydeovej. (Paela)
  • Když bezdomovec Jerry (James Caviezel) sype malému Trevorovi (Haley Joel Osment) křupky do misky, miska je úplně plná. Při dalším záběru je však miska plná pouze z poloviny. (Reesam)

Související novinky

Alfieho Ptáci po bayovsku?

Alfieho Ptáci po bayovsku?

19.10.2006

Šílená představa, řekl by si běžný divák, na jehož názor stejně vysoce postaveni mužové filmařského průmyslu moc nedají. Jenže když je hlavní role v takovém projektu nabídnuta australské krásce Naomi… (více)

Reklama

Reklama