Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (432)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník se snaží dostat z časové smyčky, ve které se ho snaží zlikvidovat fronta zabijáků. Grillovi to tady sedlo jak p*del na hrnec. Střílí, mlátí, bodá, seká, řídí jak Fittipaldi a samozřejmě sem tam pustí nějakou tu drsňáckou hlášku. Ostatní jsou vlastně jen komparsisty, ačkoliv Gibson je nepřehlédnutelný vzdor tomu, že tu má jen pár štěků a Naomi Watts prostě žeru. Co mě trošku zarazilo bylo chybějící gore. Krev tu stříká z rozprašovače a těch několik useknutých hlav, které patří výhradně hlavnímu hrdinovi, se také zrovna dvakrát nepovedlo. Ale našláplá akce a pekelné tempo tenhle defekt relativně v pohodě vynahrazují. Možná bych se obešel bez otcovsko-synovského motivu, ale ani ten ve finále nepůsobil až rak rušivě. nenáročná jednohubka, která pobaví v jakémkoliv rozpoložení. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se fakt tesil, podle ukazek zabavne vypadajici akcnak, navic od Carnahana a s Melem Gibsonem, to prece nemuze dopadnout spatne. A nastesti taky nedopadlo. Ne, ze by to byla jizda stoleti, to rozhodne ne, ale v ramci zanru radne zabavna blbina. Pribehove samozrejme necekejte buhvico, jen super jednoduchej pribeh davajici prostor Grillovi jit vsemoznejma zpusobama z bytu do laboratore a to stale dokola a dokola. Nastesti i kdyz nejakou scenu s drobnou obmenou vidite uz po desaty, i tak to nezacne bejt otrava, hlavne diky solidne natoceny akci, ktera je misty radne brutalni a misty docela napadita, vsudypritomnymu humoru, i kdyz nejaky vylozene zapamatovani hodny hlasky se nekonaj a sympatickymu hlavnimu hrdinovi. Ohledne Grilla, to je sice herecky drevo, ale akcniho borce mu naprosto verite. Ohledne Gibsona, ten je fajn jako vzdy, jen je silene nevyuzitej. No a lehce otevrenej konec dava nadeji na pokracovani, kterymu bych se vubec nebranil. Celkove proste fajn akcnak s par hluchejma momentama, kterej sice ne vzdy vytezi z tematu maximum, ale za me naprosta spopkojenost, vic jsem v podstate necekal. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemám rád časové smyčky a filmů s touto mechanikou pořád přibývá (letos taktéž parádní Palm Springs). Kdyby jí nebylo, patrně bych si Boss Level užil ještě více. Na rozdíl od hardcore akčních fandů jsem film nevyhlížel x měsíců až let (měl mít premiéru už v srpnu 2019!) a příliš jsem nečekal, nicméně Joe Carnahan by měl i nadále začít tyhle kousky točit, protože i s nucenou režijní odmlkou nic ze svého řemesla nezapomněl. Vlastně jsem se víc těšil na Mela Gibsona, ale již po několikáté jsem se utvrdil v tom, že mě jako záporák moc nebaví (Expendables 3, Machette 2), za to Frank Grillo je tu neuvěřitelně nařachaný, neskutečný král a vlastně mě zaráží, proč tenhle film nebyl odprodán Netflixu, který přesně tyhle filmy točí a i Grillo již s nimi spolupracoval. Vlastně moc nechápu momentální dobu premiéry a nějak nevím, jak v pandemické situaci zavřených kin na sebe zvládne vydělat. A všichni fandové ten sequel prostě chtějí, jelikož onen cliffhanger byl až vtíravě sprostý, jakoby chyběl epilog. Akci už jsem viděl natočenou lépe, ale zejména v druhé polovině jsem si to výhradně užíval...80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)
  • Film se natáčel v Atlantě (Georgia, USA). (Yardak)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama