Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Boss Level" v podstate splnil všetko čo mal. Možno by som akurát ešte pridal, že sa jedná aj o komédiu. A potom je to kompletné. Už som viackrát spomínal, že mám rád filmy s časovými slučkami a tento je ešte o to lepší, že si to spracoval tak trošku po svojom a po hlave. Je tu pár pomalších momentov, no nerušili ma. Myslím si, že keď na konci dospeje Roy k tomu čo má vlastne celé urobiť, tak je to efektné. A je super vidieť ako postupne dostáva jednotlivé kúsky informácií a ako si z nich začne spájať mozaiku. Že možno nemusí zomrieť každý deň znovu o 12:47. Že možno všetko leží v malých detailoch. A čím viac ich má, tak o to lepšie sa možno bude vedieť v situácii zachovať. A hoci sa niektoré veci nikdy nezmenia, tak iné zase ostanú rovnaké. A vďaka tomu musím povedať, že je film veľmi vtipný. Plus Frank Grillo to hrá absolútne perfektne. Úplne ho v tejto role cítiť a dáva do toho absolútne všetko čo môže. A áno viem si predstaviť, že po 130krát už je to obohrané klišé a viac otravné, než vtipné alebo strašidelné. Je pravda, že reálny Boss Fight tu nie je, a možno by som film nazval trošku inak. A mám aj názov, no to by bol spoiler. Ale povedal by som, že na konci by malo byť slovíčko "Achievment". Som rád, že film nám nemusí dať v závere odpoveď na všetky otázky a super je aj fakt, že som sa pri sledovaní ani raz nenudil. A hoci sú tu pomalšie momentky, ktoré film trošku brzdia, tak mi vôbec nevadili. Keby to bola takáto akčná scifi blbosť po celú dobu, išiel by som na plný rating, no tie pomalšie momentky ma občas vytiahli von z tej zábavy. Poviem ešte, že skvelí sú aj jednotliví zabijaci. Všetci sú zapamätateľní a vtipní. A majú svoje malé momentky. Takže stojí film za pozornosť? Ak máte radi oddychové popcorn filmy, pri ktorých môžete vypnúť a uvoľníte sa v tejto šialenej dobe, tak toto je film pre vás. Ja som to zožral aj s vrecom. Hodnotenie: A ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se fakt tesil, podle ukazek zabavne vypadajici akcnak, navic od Carnahana a s Melem Gibsonem, to prece nemuze dopadnout spatne. A nastesti taky nedopadlo. Ne, ze by to byla jizda stoleti, to rozhodne ne, ale v ramci zanru radne zabavna blbina. Pribehove samozrejme necekejte buhvico, jen super jednoduchej pribeh davajici prostor Grillovi jit vsemoznejma zpusobama z bytu do laboratore a to stale dokola a dokola. Nastesti i kdyz nejakou scenu s drobnou obmenou vidite uz po desaty, i tak to nezacne bejt otrava, hlavne diky solidne natoceny akci, ktera je misty radne brutalni a misty docela napadita, vsudypritomnymu humoru, i kdyz nejaky vylozene zapamatovani hodny hlasky se nekonaj a sympatickymu hlavnimu hrdinovi. Ohledne Grilla, to je sice herecky drevo, ale akcniho borce mu naprosto verite. Ohledne Gibsona, ten je fajn jako vzdy, jen je silene nevyuzitej. No a lehce otevrenej konec dava nadeji na pokracovani, kterymu bych se vubec nebranil. Celkove proste fajn akcnak s par hluchejma momentama, kterej sice ne vzdy vytezi z tematu maximum, ale za me naprosta spopkojenost, vic jsem v podstate necekal. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Vtipná, akčná a zábavná pocta hracím automatom konca 80. rokov. Tie chodievali cez letné obdobia mestami v kamiónoch, ktorých príves tvoril rad vedľa seba naukladaných hracích automatov (jeden automat bol vždy len na jednu hru). V podlhovastom kovovom prívese s drevenou dlážkou sa vždy tlačila kopa deciek. Opakovane zažívali nezabudnuteľné dobrodružstvá pri zostreľovaní vesmírnych hajzlov Space Invaders, či pri pojedaní bodiek labyrintom Pacman. Hra končila likvidáciou hráčovej postavičky na obrazovke. Vhodenie temne žltého kovového žetónu s nápisom Bally v hodnote 2 Kčs ale zaručovalo návrat do dobrodružstva. Od počiatku. Cieľom bolo pokoriť hru, dostať sa do levelu, za ktorým už nenasledovalo nič ťažšie. Potom mohlo nastať počítačové odkliatie a odchod za inými dobrodružstvami mladosti. Málokomu sa to podarilo, ostávala skupina mládežníckych okukovačov, dúfajúcich v nemožné. Príjemné pozerať po rokoch film, kde sa hrdina snaží o čosi veľmi podobné. 70%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan zburcoval zvučná herecká jména a uvrhl je do časové smyčky. A předvedl nebývale dynamický a hlavně zábavný akční koncept. "Béčkovou" kategorii filmu dokázal povýšit svojí originální hravou kreativností, kdy se akční mumraj zastaví jen vzácně dialogově, aby si herci i diváci na okamžik vydechli. Jede se tedy pořádně. Akční scény a scénky vypadají dost dobře, rušivý a technicky hůře provedený moment jsem objevil snad jen v sekvenci se skokem hlavního hrdiny na manévrující helikoptéru. Ovšem to je jen nepodstatný detail, neboť akce je naprosto sympaticky bláznivě pojatá. Režisér si dal záležet také na herecké osádce. Vévodící ústřední hrdina Frank Grillo připomíná ksichtem současnou image Leoše Mareše, a najde-li se ještě divák, co o tomhle herci, který na svoji památnou roli stále ještě čeká, neslyšel, je načase vidět tohoto maníka v akci. Pro akční rejdy a hlášky je opravdu zrozen. Jeho protivníkem je Mel Gibson. Ale znáte to, býval velkou hvězdou, tak se na scénu obtěžuje jen v nezbytně nutných chvílích. A pro zástupkyně krásného pohlaví si režisér vybral hvězdnou Naomi Watts, tahle baba nestárne a její hodná vědecká pracovnice je elegantní výběr, a Annabelle Wallis coby sexy dentistka, která mně osobně učarovala víc. Do devadesáti minut se nacpalo hodně akce, hlavní hrdina opakovaně umírá na nejrůznější způsoby, ve hře je konec světa i sblížení se s jeho malým synem, o kterého se nestaral. Scénář určitě není to nejlepší na tomhle filmu. Nepřišel mně úplně dokonale smysluplný. Hlavní přednosti tkví v akci a zase akci, Franku Grillovi a zase Franku Grillovi a v dokonale dynamické a natlakované režii Joe Carnahana, co žene snímek do kategorie abnormálních podívaných. 9/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Spoločnosť Cliva Ventora (Mel Gibson) sa volá "Dynow" (z angl. Die now - Zomri teraz). (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama