Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

Radko 

všechny recenze uživatele

Vtipná, akčná a zábavná pocta hracím automatom konca 80. rokov. Tie chodievali cez letné obdobia mestami v kamiónoch, ktorých príves tvoril rad vedľa seba naukladaných hracích automatov (jeden automat bol vždy len na jednu hru). V podlhovastom kovovom prívese s drevenou dlážkou sa vždy tlačila kopa deciek. Opakovane zažívali nezabudnuteľné dobrodružstvá pri zostreľovaní vesmírnych hajzlov Space Invaders, či pri pojedaní bodiek labyrintom Pacman. Hra končila likvidáciou hráčovej postavičky na obrazovke. Vhodenie temne žltého kovového žetónu s nápisom Bally v hodnote 2 Kčs ale zaručovalo návrat do dobrodružstva. Od počiatku. Cieľom bolo pokoriť hru, dostať sa do levelu, za ktorým už nenasledovalo nič ťažšie. Potom mohlo nastať počítačové odkliatie a odchod za inými dobrodružstvami mladosti. Málokomu sa to podarilo, ostávala skupina mládežníckych okukovačov, dúfajúcich v nemožné. Príjemné pozerať po rokoch film, kde sa hrdina snaží o čosi veľmi podobné. 70%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další skvělý námět časové smyčky. A film na tenhle způsob musí být jedním z těch nejpovedenějších, co jsem zatím viděl. Akce je vskutku brilantní a nenudil jsem se ani na chviličku. Snad ani když Dave začal vyprávět. 95% PS: film byl podle mě ještě o něco lepší než srovnatelný film Na hraně zítřka s Tomem Cruisem. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka odkazující jasně na estetiku PC her, vcelku zábavné, Frank Grillo v hlavní roli baví, non stop akce je tradičně uzavřeně a rozředěna povinným tématem rodinné hodnoty, ztracené šance a příležitosti pro rodiče a děti, aby zase byli pospolu. Docela mě šokuje, že Naomi Watts tady vzala roli, cameo Michelle Yeoh jako expetky na meč tian potěší. Vcelku reprízovatelný titul, který má svoje silné momenty. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 10/10/// PLUS: tak především asi můj nejoblíbenější žánr - akční sci-fi časovka, navíc se to občas nebere vážně, Frank Grillo je pro mě nový objev, má to zajímavé zvraty, změny tempa i nálad (parodie, akční, komedie, drama), hodně se mi líbila přestřelená akce, proměny hlavního hrdiny a jeho změna vnímání (rezignovanost, nasranost), celkem solidní obsazení a opět Mel Gibson jako typický záporák MÍNUS: pro někoho možná opakující se žánrové schéma, ale to by jsme mohli tvrdit u čehokoliv /// Shrnutí: Do maximálního hodnocení ještě něco chybí, třeba Na hraně zítřka byla ještě více "výpravná scifárna". Deadpool má ještě víc nahláškovaného hrdinu a Free Guy bude asi ještě větší sranda...přesto jsem se dobře bavil, především skvělou akci, kterou jsem si moc užíval včetně plusů které jsem zmínil výše a mám chuť se na film podívat ještě jednou./// Celkem 83%/// ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama