Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se fakt tesil, podle ukazek zabavne vypadajici akcnak, navic od Carnahana a s Melem Gibsonem, to prece nemuze dopadnout spatne. A nastesti taky nedopadlo. Ne, ze by to byla jizda stoleti, to rozhodne ne, ale v ramci zanru radne zabavna blbina. Pribehove samozrejme necekejte buhvico, jen super jednoduchej pribeh davajici prostor Grillovi jit vsemoznejma zpusobama z bytu do laboratore a to stale dokola a dokola. Nastesti i kdyz nejakou scenu s drobnou obmenou vidite uz po desaty, i tak to nezacne bejt otrava, hlavne diky solidne natoceny akci, ktera je misty radne brutalni a misty docela napadita, vsudypritomnymu humoru, i kdyz nejaky vylozene zapamatovani hodny hlasky se nekonaj a sympatickymu hlavnimu hrdinovi. Ohledne Grilla, to je sice herecky drevo, ale akcniho borce mu naprosto verite. Ohledne Gibsona, ten je fajn jako vzdy, jen je silene nevyuzitej. No a lehce otevrenej konec dava nadeji na pokracovani, kterymu bych se vubec nebranil. Celkove proste fajn akcnak s par hluchejma momentama, kterej sice ne vzdy vytezi z tematu maximum, ale za me naprosta spopkojenost, vic jsem v podstate necekal. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Carnahan sa pri akcii vybláznil, rovnako ako aj Grillo. Nápad síce nie je ani zďaleka originálny, ale sem tam niečo originálne prinesie. Bohužiaľ veľmi slušná zábava a akcia sa striedajú s klasickými rodinnými hodnotami a nakoniec máte dojem, že o ničom inom, len o Royovom vzťahu so ženou a jeho synom ten film nie je. Občas aj tá repetetívnosť scén začne mierne otravovať, The Edge of Tommorow sa s týmto zádrheľom tohto typu zápletky popasoval o niečo lepšie. Čo neznamená, že Carnahan to nezvládol, len že občas sa mohlo od niektorých už raz ukázaných scén upustiť. No a ak by niekto povedal, že postava Naomi Watts má tridsať, tak by sme tomu bez problémov uverili. 70% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další skvělý námět časové smyčky. A film na tenhle způsob musí být jedním z těch nejpovedenějších, co jsem zatím viděl. Akce je vskutku brilantní a nenudil jsem se ani na chviličku. Snad ani když Dave začal vyprávět. 95% PS: film byl podle mě ještě o něco lepší než srovnatelný film Na hraně zítřka s Tomem Cruisem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama