Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Originální, svižné, zábavné. Pochopitelně to koncepčně podobný Edge of Tomorrow nepředčí, na to je to příliš triviální zápletkou, ale snaha tady ani není. Carnahan naladí diváka od začátku na sarkastickou notu a nepouští nohu z plynu až do samotného konce, který je patřičně divný. Nasteroidovaný Grillo ukazuje, že kromě dokonalé figury umí být docela sympatický táta, takže za odvahu posunout svoje herecké kreace o kus dál je to určitě palec nahoru. Gibson hraje svůj prošedivělý bad-ass standart posledních let. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné, přestože se jedná už o poměrně ohrané Hromnicové téma. Za tento fakt film vděčí sympatickému Franku Grillovi, který na to zkrátka MÁ a taky tomu, že obsahuje jen jednu slabší pasáž někdy ke konci filmu, jinak scénaristé fakt nechrápou a vymýšlejí nové a nové finty, tak hlavnímu hrdinovi misi znepříjemnit. V menší roli opět potěší stárnoucí Mel, který si pro nás připravil jednu pěknou historku s krajtou. 70% ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka odkazující jasně na estetiku PC her, vcelku zábavné, Frank Grillo v hlavní roli baví, non stop akce je tradičně uzavřeně a rozředěna povinným tématem rodinné hodnoty, ztracené šance a příležitosti pro rodiče a děti, aby zase byli pospolu. Docela mě šokuje, že Naomi Watts tady vzala roli, cameo Michelle Yeoh jako expetky na meč tian potěší. Vcelku reprízovatelný titul, který má svoje silné momenty. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

3/4 filmu som mal pocit, že sledujem ako niekto hrá videohru, ktorej dej je mixom filmov Groundhog Day a Crank. Proste taká akčná volovina v ktorej hlavný hrdina znova a znova bojuje proti obrovskému množstvu vrahov, ktorí ho chcú z nejakého dôvodu zabiť. No a keďže je vlastne nesmrteľný a zakaždým keď ho dostanú tak sa dej resetuje, tak vo filme príliš nefunguje napätie. Vynaliezavosť a kvalita akcie je priamoúmerná nízkemu rozpočtu. Nie to zlé, ale zároveň nič extra, čo by obstálo samo o sebe bez poriadneho deja. Nakoniec to do seba všetko pekne zaklapne. Ale ani pointa nie je nijak extra originálna a je celkom predvídateľná. Hlavný hrdina nie je žiadny génius a divák je neraz napred pred ním. Najviac ma paradoxne bavila posledná štvrtina v ktorej ustúpi akcia a konečne sa začnú riešiť rodinné vzťahy u hlavného hrdinu. Tu konečne začali fungovať emócie a mne začalo záležať na tom jak to dopadne. Len vďaka tejto časti nakoniec dávam aj štvrtú hviezdičku a len kvôli nej si film niekedy pustím znova. P.S: tie najväčšie hviezdy tu sú prakticky len ojeb na plagát a po Willisovsky si svoju úlohu poctivo odsedia v pár scénach. Našťastie Frank Grillo to vynahradzuje naplno a je neskutočné, čo vo svojom veku predvádza a jaký je namakaný. 7/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělý Carnahanův akčňák s časovou smyčkou. V tomto žánru se toho už moc vymýšlet nedá, ale i tu se to povedlo. Je to dobře natočené a dost dobře jsem se u toho bavil. Děj je celkem jednoduchý a předvídatelný, ale to tolik nevadí. Líbilo se mi i využití herních mechanik. Celé je to o Royovi, který se každé ráno probudí a musí bojovat o svůj život. Parta zabijáků se ho snaží zabít a on po každé smrti znovu ožije. Postupně se naučí v tom chodit a zvykne si na tyto mechaniky. Přizpůsobí se situaci a začne nad vším vyzrávat a vyzrávat. Nic ale není tak jednoduché a v sázce je osud celého světa. Musí tedy skloubit záchranu světa, syna i své ex ženy. Najdeme tu spoustu skvělých herců, jako jsou Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh nebo Ken Jeong. Frank Grillo je tu v perfektní formě a všem nakopává prdel. "Tohle je za Židy!" :D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)
  • Spoločnosť Cliva Ventora (Mel Gibson) sa volá "Dynow" (z angl. Die now - Zomri teraz). (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama