Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A milé děti, víte proč má cenu vydržet až do konce? Protože - a to se, milé děti nasmějete! - máme tam na konci dortovou bitvu!!! Jako fakt, takovou tu nevokoukanou, ještě nikdy ve filmu nepoužitou legraci s piškotem a šlehačkou! No to musíte vidět!!! (OMFG!)

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A ještě chci dodat, že nic tak dokonale neilustruje impotenci českýho filmu, jako "napínavost" rodinný regaty plachetnic na Orlíku, natočený v naprostým bezvětří. Tvl, já bych čekal, že za něco takovýho už na FAMU adept režijního umění nemůže dostat zápočet. A tady mi to někdo s vážným xichtem servíruje jako podstatnou zápletku filmu? Ty lidi se snad posrali v kině...

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Člověku se chce věřit, že to bude aspoň průměrný. A snaží se celejch strašlivejch dvacet minut. Pak přijde ta šílená píseň od Krause a poté, co se člověk poblije poprvý, dostane hned další facku v podobě tý společný večeře s Matáskem a toho strašlivě křečovitýho a šroubovanýho dialogu dvou báječnejch bejvalejch... idiotů. Panebože to je stejná sračka jak Slunečná!

kaldos

kaldos (hodnocení, recenze)

Hnus a celá česká kinematografie taky. Dobře že mě nikdo nenuti to sledovat. Ztráta času !

m_spa

m_spa (hodnocení, recenze)

To je strašný a samozřejmě podpora české kinematografie.Tohle mě štve jsou tu filmy které vznikjí horko těžko a každý něco obětuje aby to vzniklo. A tady za státní peníze taková kravina. 

Martin29

Martin29 (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá příšerně korunu tomu nasazuje Kordula, který vypadá ještě více protivněji než syn Ivety Bartošové  

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vyřešíme to úplně jednoduše.. PRÁSK! :D

No každopádně... horší než tolik přeceňovaný Medvídek to nebude. :)

titix

titix (hodnocení, recenze)

Hmm teaser je fakt divnej, strašně mi to připomíná Modelky s.r.o to snad dělá stejná parta ne.

Reklama

Reklama