Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ehm, celé mi to prišlo dosť prvoplánové a vo svojej podstate dosť nevýrazné, hoci zápletka ako taká mala na to, aby mohol byť z toho relatívne zaujímavý film. Tieto novodobé romantické komédie sú často veľmi priemerné a len málokedy sa nájde v tomto žánri niečo pozoruhodné a nadpriemerné. Toto však nedosiahlo ani len úroveň priemeru, aj keď to malo podľa mňa určite vyšší potenciál (aspoň tá kostra scenáru), no to jednoduché a prosté podanie to akosi napokon celé potopili. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Ano zakřikl jsem to, byl jsem namlsaný z Teorie tygra, že jdu zase na pěknej českej film. Ne, jen jsem koukal s otevřenou pusou. Využil jsem akce na 1. Máje do kina za 50,-. Ano, víc bych za to ani nedal. Horší českej průměr. Herci byli vybráni naprd. Do ¾ filmu to šlo, zasmál jsem se, ale tu poslední čtvrtinu kdyby vystřihli, tak se nic nestane. Podle mě to ten poslední kousek celý zkazil. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh. Asi nejsem rozvedená mamka kolem padesátky abych se mohl s lahvinkou vína u filmu zajíkat blahem nad tou romatikou. Po pravdě bylo to úděsné. Matásek jak tak koukám po angažmá v TV seriálech stále hledá ono dno, kam až může herec klesnout. U Plesla účast v tomto ,,filmu'' nechápu. Ostatní nasazení bylo tak nějak odpovídající kvalitě filmu až na ony dvě opravdu nesympatické dětské hvězdy ... Pokud mohla první půlka trochu zaujmout, pak druhá je neskutečná trapárna končící spárováním všeho co mělo ruce a nohy až si divák připadá jak na arše Noemově. Vrcholem všeho strašného byla bitka s polystyrenovými dorty (pokud šlo o jinou poly sloučeninu tak pardon, omlouvám se chemikům)... A tak jediný kdo ve filmu jakž takž trochu opravdovsky hrál, byl maestro Polášek. Ne, toto nebylo ani romantické, ani komedie.... Další slepá ulička českého filmu zmapována... Jedna osmička vpravo dole bez anestezie. * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, kdy herci zachraňují hodně, byť jim scénář a plytký příběh neustále házejí klacky pod nohy. Příběhově a obsahově je ten film hodně slabý, klasický domácí podtuctový čajíček. Zcela překvapivě však dobré obsazení a herecké výkony nečiní z postav pouhé statisty příběhu. Vlasáková hodně překvapila, Stryková svou megeru dala fakt působivě, Polášek pobavil, Boková j prostě bez debat, na tu stačí jen koukat, stejně tak Kolesárová. Zaujal i Ruppert, snad proto, že jsem svého času vodil kluka na fotbal. Jen škoda, že dobrým hercům a herečkám nesekundoval dobrý scénář, vlastně celý zbytek filmu. 2,5* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jak se zbavit nevěsty je další z neskutečných výblitků, pocházejících z českých luhů a hájů. Trpěl jsem při tom jako pes, ale můžu si za to sám, nemám na to čumět. Každopádně, stalo se a já tomu musím dát za uši, co se do toho jen vejde. Už spoustu let nazpátek každopádně pořád nechápu, proč se většinová komediální česká tvorba musí pořád točit kolem rozvodů a nevěr. Ano, v rozvodovosti patříme sice k naprostým špičkám, v tom ovšem nevidím důvod, proč čeští scénáristé nedokážou kurva vyprávět o něčem jiném. Navíc to jsou příběhy pokaždé tak strašně mimo, že se skutečným životem nemají vůbec nic společného, buď tento společenský problém totálně bagatelizují, nebo z toho vytváří absolutně nesoudnou a naivní trapnost, že je to vše vlastně v naprostém pořádku a rozvod je v podstatě v životě každého muže a každé ženy jeden z nejkrásnějších a nejpozitivnějších zážitků. Fakt nechápu. K filmu ale již samotnému. Žánrově tato záležitost nefunguje zcela v žádném ohledu. Na komedii tam není jediný vtipný okamžik, na romantiku zde vůbec nefunguje ani chemie, ani jiskření mezi postavami a emoce jsou už naprosto mimo, vývoj zápletky je též opravdová zoufalost, kdy originalitu a nápaditost nahrazuje průhlednost a trapnost, čemuž pak navíc maximálně přispívají i herecké výkony všech zúčastněných, kteří musejí být finančně asi hodně v zoufalých životních situacích, když se dokážou takto pitvořit a plácat v takovýchto projektech. A především Lenku Vlasákovou bych raději posadil někam ke kase do Tesca, než aby předváděla ve filmech to, co předvádí, chuděrka malá, ošklivá, nesympatická. Rád bych tu tedy zmínil alespoň něco málo pozitivního, leč smůla, nic takového mě bohužel ale nenapadá, jde zkrátka jen o další české filmové dno, ve kterém se mísí jen trapnost, hloupost a nekonečná nuda. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama