Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že jde o menší vykrádačku Hard Rain, je The Hurricane Heist docela neotřelá kombinace akčního béčka a katastrofickýho filmu (přičemž akční složka dominuje). Příběhem žánrovej standard bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo dramaturgický invence. Hereckýmu obsazení pak chyběli výraznější sympaťáci i záporáci. Ale mírnou převahu nad žánrovou konkurencí si biják přece jenom získal, a to díky Cohenovi, kterej se z režisérský sesle postaral o solidní vizuál i filmařinu (ať už v akčních nebo katastrofickejch scénách), tři hodně slabý hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film "Into the Storm" a ocitol som sa "V oku tornáda" zúriacého v malom americkom meste. Bol to svižný katastrofický snímok, pri ktorom som sa dobre pobavil. Tak som si teda povedal, že dnes sa pozriem ako to vyzerá "V oku hurikánu" a tak som siahol po titule "The Hurricane Heist". V roku 2018 ho natočil režisér Rob Cohen. Nebolo to celkom to, čo som čakal. Nie je to čistokrvný katastrofický film. Jedná sa skôr o akýsi zvláštny hybrid béčkového katastroficko-akčného thrilleru. Priznám sa, že mi táto kombinácia nesadla. "V oku tornáda" sa mi páčilo oveľa viacej. "V oku hurikánu" ma to až tak moc nebavilo. ** ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Krátká vzkazka pro pány Kejvala s Bokem: i katastrofický film kategorie B o hurikánu kategorie 5 je asi tak o šest kategorií lepší, než vaše nápady chtít předělávat hymnu. Polovina letošních oscarových nominantů by si z téhle levné šarády mohla vzít příklad, jak člověka alespoň bavit, když už je to o prdu. Udělat film o vykradení banky v den hurikánu není podle mě o moc debilnější nápad, než natočit biják o ženě, která se vyspí s rybou. (Banff, Kanada) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek The Hurricane Heist má plytkou nosnou premisu, děravý scénář, dialogy na úrovni voličů SPD a triky, za které by se místy museli stydět i na nejmenované televizní stanici. Ve výsledku je to tedy vážně hloupý a zbytečný film, ale, když ono se na to chvílemi tak dobře koukalo! Jako nenáročná "no-brain" záležitost totiž The Hurricane Heist funguje víceméně dobře. A to mi protentokrát vážně stačí. „We're about to get crushed by the biggest storm of the century!“ ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama