Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syslí údolí – dnes už neexistující předměstská čtvrť města Živna. Navštívíme zdejší domácnosti, abychom vstřebali to zvláštní mikroklima zdejšího prostředí. Seznámíme se se čtyřčlenou rodinou Bláhových, kde od určité doby má hlavní slovo matka dvou prospívající synů – energií a elánem překypující Andula Bláhová. V Syslím údolí se Bláhovi usadili před patnácti lety, kde se Andula šťastně provdala. Tehdy se ještě svým manželem chlubívala. Ale co bylo, patří minulosti. Teď je manželství v neutěšeném stavu. Kdo na tom nese větší díl viny, zda „bláhová“ Andula, či chřadnoucí hutník Bláha se dozvíte v prvním příběhu autora Františka Stavinohy. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

vinducha 

všechny recenze uživatele

Sexuální loudil pana Nárožného opět geniální postava , tu frustraci zahrál parádně . A jako kladenská náplava dávám o 1 víc. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moralitka z doby rozjetého těžkého průmyslu. Když už chlapi do úmoru pracují v huti, neměli by se potom opíjet, když mají doma ženu a děti. Ta pak může podlehnout kouzlu krejčího Leoše.  To není na sexuologa, ale psychiatra. Milý příběh. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočit s takovou skvadrou kvalitních komediálních herců něco tak nudného je v podstatě umění. Trochu to zachraňuje pouze dvojka Zázvorková-Beneš. Nárožný je tu nesmyslně natlačen do téměř tragické pózy v důsledku sexuálních problémů s manželkou Janžurovou (světlou chvilku má v manželčině vzpomínce na jeho rozverné období). Dvořák tu slouží v podstatě jako křoví s jedinou hláškou (já nekoukám, já když koukám, tak si hledím svýho) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama