Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harriet a Peter Foxovi jsou nechvalně proslulí britští podvodníci. Když při pokeru s šílenou šéfkou podsvětí Irinou všechno prohrají, letí do Los Angeles, aby získali čas a pokusili se sehnat peníze, které jí dluží. Proto zosnují spletitý plán, jak ukrást Peterově bohaté exmanželce Jackie drahý prsten. Po několika marných pokusech a šílených eskapádách se dvojici podaří přelstít Irinu, oklamat Jackie a šperk konečně získat. Když lup prodají, rozhodnou se pověsit zlodějnu na hřebík a odstěhovat se do Brazílie. Při nástupu do letadla si ale všimnou vzácného diamantového náhrdelníku na krku jedné z pasažérek… (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Dobré obsazení, jeden dva povedené vtípky a to je tak všechno. Nevím, zda je lítost nad tím, že se tomu herci upsali, ta správná emoce, kterou chtěl režisér dostat z diváků. Pokud ano, záměr mu vyšel na jedničku. Není to vtipné, není to napínavé, není tam jediná postava, které byste fandili. Opilý Tim je zábavný prvních pět minut. A finální se zmocnění prstene je fakt mimo. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden neskutočný nevtipný bordel. Tak by som ohodnotil "The Con Is On". Neviem čo viac k tomu ani dodať, lebo toto je zabitie talentovaných hercov v mizernej komédii, na ktorej som sa nezasmial ani raz. Vypichol by som v tomto filme scénku, kde Sofía Vergara hovorí o sebe aká je úžasná a Crispin Glover to opakuje. Je to tak debilné, že človek len rozmýšľa, v akej nálade režisér vlastne bol, keď to dával dokopy. A popravde zvyšok filmu je rovnako zlý. Uma Thurman je neskutočne nesympatická krava a okrem toho otravná jak šlak. Alice Eve je opätovne neskutočne otravná ako som ju naposledy videl v "Misconduct". Sofía Vergara je na tom rovnako a v podstate by som mohol pokračovať. Jedinou výnimkou je Tim Roth. Ten pôsobí, že je z toho všetkého tak neskutočne otrávený, že sa chce iba schlastať a mať so všetkými týmito ženskými pokoj, lebo ich nemôže vystáť. A počúvať jeho monlógy, ktoré nemajú ani trošku emócie je miestami vtipné, no rozhodne to nie sú žiadne kvality. Očividne pôsobil, že v tomto filme vôbec nechcel byť. A je to vidieť. Viac o tom ani nebudem hovoriť. Čo sa príbehu týka je to nudné a tupé, ostatné postavy sú dokopy nevyužité a humor vôbec nefunguje. Ak máte radi preafektované postavy spolu s ďalšími preafektovanými postavami a hlavným hrdinom, ktorý vyzerá maximálne otrávene, tak toto je film pre vás. Za mňa je to ale jedna z najhorších komédií, čo som videl za celý svoj život. Hodnotenie: F ()

Reklama

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná krávovina bez náznaku humoru. Obvykle se dá na filmu aspoň něco pochválit, ale tady fakt ne. Příběh ubohý, scénář zoufalý, herci snad znudění sami sebou. Vůbec nechápu, o jakých šílených eskapádách ti blbci z Bontonfilmu ve svém výblitku blekotají. Kdo tohle financoval, musel bejt padlej na hlavu - nebo si to odepsal z daní jako charitativní dar mentálně zaostalým. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Do prdele! Ten je falešný, takže jsem jí dala ten pravej." - "Ty jedna pitomá krávo..." Děj se točí okolo drahého prstenu, který chce Thurmanová ukrást. Herci zde špatní nejsou. Maggie Q jako brutální vražedkyně či Sofía Vergara, která hrála hollywoodskou hvězdičku - ok. Bohužel měli málo prostoru. + V českém znění zněla Vergara jako chlap. Pokud bych to měl zjednodušit: Akce minimum, vtip skoro žádný, příběh jednoduchý a napohodu obsazení, které rejža nezmákl. Celkově je největší chyba, že to točil James Oakley. - 30%. P.S: Pokud chcete nový film o zlodějích, tak Debbie a její parťačky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako mohol na tak sračkový scenár pristúpiť akýkoľvek herec, nielen tí skrachovanci, ktorí sa tu objavili. Celkom pekným ženským dával režisér tak umelé vety, že je úplne jasné ako prvoplánovo sa snažil urobiť niečo vtipné, ale zasmial sa na tom len on sám. A vlastne o čom mal byť ten náš názov, že Angláni na úteku? O Brexite snáď? Alebo o britských moreplavcoch? Veď nie nadarmo sa hovorí, že krása anglických žien a kulinárske umenie urobilo z Angličanov najlepších námorníkov. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama