foto

Ethan Cohn

  • nar. 18.4.1979 (39 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angláni na útěku
Another Time
2013 Ptačí průvodce pro všechno
2012 Amazing Spider-Man
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
Hlas zlomeného srdce
2010 Alenka v říši divů
Experiment
Rubber
2007 Generace GEN
Zkažené mládí
2006 Umění musí bolet
Žena ve vodě
2005 Cry Wolf
2003 Season of Youth

TV seriály

2018 Roseanne (TV seriál)
No Country for Old Women (S10E06)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
2014 Inteligence (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Explosive Diorama (S02E08)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a UFO (S08E03)
2007 Greek (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Uteč! (S01E15)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Židé a čínská kuchyně (S05E15)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Drž se svého instinktu (S05E06)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
Luke vidí její tvář (S04E20)
další epizody (8)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nezapomenutelný vztah (S04E06)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
Hobit, pohovka a Digger Stiles (S04E03)

Dokumentární

2010 Podivné síly: Stephin Merritt a The Magnetic Fields

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace