Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V podstatě by se dalo říct, že je to strašný film. A vlastně si za to můžu tak trochu sama. Že by totiž JLo byla zárukou kvalitní kinematografie se říct prostě nedá. Ale víte jak, není dobrý mít předsudky. A tak jsem to zkusila. A nebýt té nejšílenější "zápletky" s jakou v podstatě bezdůvodně zhruba v polovině filmu přišli, asi bych si řekla, že se to dalo. Takhle ale přemýšlím, jestli do scénáře omylem nevniklo osmileté dítě. Jinak je pro mě tenhle "nápad" nepochopitelnou záhadou. 1,5* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(2/2019) Lopezka v pohode a na daný materiál aj s prehľadom. Keďže v traileri ide jeden fórik za druhým, trošku mylne sa zdá, že pôjde o čistokrvnú komédiu. A ono by to asi aj lepšie dopadlo ak by tak aj bolo. Snaha o akú takú vážnosť občas zafunguje ale celková kvalita filmu trochu chýba. Chvalabohu čisté sklamanie to neni a predpokladám, že pre naše TV to bude slušný primetime na sobotu. (6/10) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Celkom obycajny film, aky my zeny potrebujeme raz za cas vidiet...fajn oddychovka...uplne predvidatelne, neoriginalne, nerealne ba priam az rozpravkove a predsa sa dalo na to pozerat...hoci mohlo to byt vtipnejsie a romantickejsie. Necakajte blaznivu komediu. O zenach, pre zeny...Jennifer Lopez ma stastie, ze takmer v 50ke moze hrat styridsiatnicku :-). Bonus, krasne zabery New York City. 60%. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak moc mi byl tento film volný. Humor založený na pádech na hlavu i když to asi byly ty lepší části, jelikož když nikdo nikde nepadal tak dostali prostor nesympatické postavy jako ta asiatka s vědcem, což bylo naprosto příšerné. Co se týče nějakého příběhu tak vše co se ve filmu odehrálo bylo předvídatelné a nevnuklo divákovi ani špetku emocí. Otravný film a ztráta času. 10% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčelo se od 23. října do 15. prosince 2017 v New Yorku. (ČSFD)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama