Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (91)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A jedem dál ty kráso... Další kousek v řadě od tohodle polskýho rejži a opět naprosto luxusní záležitost. Tentokrát z prostředí mafie, ve které nejen muži tahají za nitky. Svým způsobem mi tenhle film připomněl "Skrytou identitu". Tam to bylo taky všecko přísně tajný. Jako, příběh hodně silnej a pár momentů nezapomenutelných - jak se "složebná" vypořádala na pouti s trojicí hlavních bossů (nejdřív jim to našila do noh a pak je nechala si je vyblafnout, pak uříznout nohu a pak teprve odprásknout) - drsný jak cyp. Každopádně jdu na další kousek tohodle originálního rejži, kterej na to, že je z polska, tak i něco umí a to sakra dobře! :o) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega pro mne nejlepší Polský režisér a jeho drsná gangsterka připomínající ženský Scarface. V česku chválené v zahraničí téměř vůbec, ale čert to vem pro mne se jedná o velmi milé překvápko. Vizuálně film působí slušně a my Češi se máme od Poláků pořád,co učit. Schopná policistka v hlavní roli, skvělá banda mafiánů, hodně sprostých slov, hodně sexu i nahoty a řada dojde i na násilí ( Uříznutí nohy pilou patří zřejmě k nejintenzivnější scéně). Film má sice dvě hodiny dvacet, ale má velmi dobré tempo, nečekaný vývoj děje, především ten zrod obyčejné chůvy v absolutní a nekompromisní mrchu je výtečný. Skvělá událost a velmi milé překvapení. 80% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bylo z Polska, to bylo supr. Jen to na mě od začátku působilo takovým trochu neposkládaným dojmem. Sice to byla docela jízda, hlavně od druhé půlky, kdy se na sebe vršily dramatický, drsný a cynický scény jedna za druhou. Ale spíš to budilo dojem jen ...jako že vlastně sledujete chladnej děj bez většího vysvětlení, bez konkrétních motivů, důvodů atd. No a pak jsem až po filmu zjistil, že je to vlastně sestříhanej polskej seriál ... Ale v pohodě, fakt je to v pohodě. Spousta postav, dost ženských postav, sexy a hezkejch ... a takový celý fakt chladně cynický, kdy se všechno veze doprdele. Trochu jak v Requiem za sen, jen jinde, jinak. Mluvím spíš o tom dějovým spádu. Kupodivu je tam i místo na lásku, jako ušlechtilou emoci ... i když se pak dost vyjeví, jak to s láskou vlastně je. Pomíjivá "éterická ne-bytost", pramenící vlastně z nadrženosti a sexu ... No, každopádně mě to bavilo a bylo to cool... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No co mě vzalo ? jednoznačně chůva s koulema, z ošklivého nesmělého káčátka se stává pěkně tvrdá psice. A teď se navzájem vykouříte :-) Klid šéfe, já to nikomu neřeknu .. Dijalogy super, jak nesnáším poláky, a vše polský včetně polskýho fijata, tak musím uznat, že Patrik si vytřel prdel s Holywůdem, vcelku nevidět rozdíl v investovanejch kačkácjh, blejská se to luxusem, interiery i ex jsou fákt povedený, akce jednoznačně přesně na tý hrance která mi vyhovuje, žádný zbytečný násilí, děj frčí a ty špeky..co se děje? Střílí se, zavolejte posily! Jakej kód? ..Úplně všechny :-) Chvílema to je jak vybraný nejlepší špeky z Wilisovek obalený cukrkandlem a vražený do tohodle skvostu... Patrik je borec a Kobiety jsou boží. Těším se na dwujke. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama