Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

cesmine 

všechny recenze uživatele

Od The Hustle jsem čekala jediné … zábavu. A té se mi také dostalo. Jen velmi málo filmů mě dokáže rozesmát ze srdce tak nahlas, jako to dokázaly Podfukářky. Smála jsem se hodně a dlouho. Zápletka není předvídatelná, což je ohromně příjemné překvapení, stejně jako to, že film vůbec není takový, jak předestírá trailer. Ten nám tentokrát odkrývá z filmu opravdu velmi málo. Moc se těším, až se k nim za čas vrátím. Je to oddechovka, o které jsem si jistá, že mě bude bavit úplně stejně i napodruhé. :) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ľahká, jednoduchá, ale chvalabohu aj celkom zábavná jednohubka bez ambícii. Tlstá buranská Rebel Wilson a štíhla šarmantná Anna Hathaway tvoria pekne nesúrodú dvojku podvodníčiek, ktoré sa ale výborne dopĺňajú a z ich vzájomného špičkovania pramení väčšina zábavy. Humor je podľa očakávania riadne prízemný, no neskĺzava do trápnosti, čo je treba oceniť. Ako oddychovku teda môžem určite doporučiť. 6/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Účel svätí prostriedky a potvrdilo sa mi to aj v tomto filmovom spracovaní Podfukárok, ktoré sú vlastne remaqom staršieho diely s podobnou tématikou. Ani sa tým netaja dokonca sa natáča v rovnakom fiktívnom meste a musím za seba povedať že exteriéry mi neskutočne sadli a dominovali v príbehu. Množstvo situačného humoru, ktorý bol vraj vo veľkej miere dávkovaný už v upútavke, ktorej som sa našťastie, úspešne vyhol bol dokonalo dávkovaný. Herecké výkony na komédiu tohot kalibru sú nadštandardné. Nasmial som sa a to je podstatné. 79% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Zase raz sa mi potvrdilo, že v hodnotení komédií je ČSFD úplne mimo a čím menej %, tým lepšie. Podfukárky sú absolútne pohodová, nenáročná oddychovka, ktorá stojí a padá najmä na Rebel Wilson, ktorá to aspoň podľa mojho názoru utiahla a takpovediac sama "spravila" dobrú komédiu a výborne ma pobavila. A v komédii záleží podľa mňa hlavne na tom, takže za mňa osobne spokojnosť a zaslúžené 4*. 75% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)
  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama